Як розважити дитину і подарувати незабутнє свято: весняні ідеї батькам

Родина
2 травня 2013 о 11:303444 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Як розважити дитину і подарувати незабутнє свято: весняні ідеї батькам
Із настанням теплої сонячної святкової погоди батьки задумуються, як подарувати своєму чаду незабутні враження.

Як розважити дитину і подарувати незабутнє свято: весняні ідеї батькамОсобливо якщо це – перший випускний у житті маленької леді чи джентльмена. Допомогу в реалізації навіть найвибагливіших ідей можна отримати у дитячій ігровій кімнаті «Рукавичка», що в Полтаві.

Зараз у садочках та школах саме розпочинається підготовка до випускних. У «Рукавичці» не лише допоможуть провести, а й організувати незабутнє свято. А саме: тематичні фотосесії, кулінарні майстер-класи, фаєр-шоу, шоу мильних бульбашок, прогулянки на конях, конкурси, дефіле, ігри, розваги на природі чи на березі річки.

– В організації свята враховуємо побажання та пропозиції батьків, – запевняє Оксана Докторович, керівник дитячої ігрової кімнати «Рукавичка. – А також вік дітей і чинники безпеки кожної розваги.

Незабутній випускний або день народження – з казковою «Рукавичкою»

Дитяча ігрова кімната – проект-переможець у Всеукраїнській телепрограмі «Українська мрія» 2010 року. Тепер «Рукавичка» втілює мрії маленьких полтавців, адже не кожного дня хлопчики можуть відчути себе відчайдушними піратами, а дівчатка – справжніми зірками, пройшовшись «червоною доріжкою». Тут допоможуть організувати будь-яке свято для діток від 2 до 13 років: свято першокласників, випускний (молодша школа, дитячий садок), дні народження, тематичні вечірки. Свято може відбуватися як на території дитячої кімнати, де запропонують повну оренду (тобто у приміщенні крім дітей і батьків нікого не буде), так і на території замовника. Нині, як запевняє керівник «Рукавички» Оксана Докторович, користуються популярністю тематичні вечірки. Улюблені теми – гавайська і східна вечірки, «Вінкс» та «Аватар», де можна зробити косметичний грим та одягти дивні костюми. До слова, батьки мають повідомляти, якщо у дітей якась алергія або медичні протипоказання до швидких рухливих ігор. Розваги у «Рукавичці» запропонують на будь-який смак і гаманець. Разом із друзями чи батьками маля може розмалювати пряник (і поласувати ним потім). А професійний фотограф ігрової кімнати «Рукавичка», де вище за все ставлять емоції та бажання дитини, – зробить знімки на згадку про той періоду, коли ваша дитина щиро сміється і розмальовує, можливо, найпершу страву чи малюнок у житті, що зробила власноруч.

– Дуже важливе питання часу, важко підготувати феєричне і вражаюче свято за 2 доби, – зауважує Оксана Олександрівна. – Перед проведенням святкового заходу говоримо з батьками не лише на тему організації, а й питаємо, чим цікавиться чадо, як проводить вільний час, щоб знати більше про смаки.

До теми: як влаштувати і скільки коштує у Полтаві випускний бал у дитячому садку і молодшій школі.

Як розважити дитину і подарувати незабутнє свято: весняні ідеї батькам

Родзинка від «Рукавички» – ігри з батьками та майстер-класи

Святкувати випускний у «Рукавичці» залучають і батьків. Із власного досвіду педагог Оксана Олександрівна переконує: це дуже зближує дітей і дорослих, у обох очі запалом горять. У будні батьки працюють, приділяють дітям менше уваги. Тож, побавитися у піратів чи у героїв улюблених казок із татом, мамою, бабусею чи дідусем – ось це може стати справжнісінькою родзинкою свята.

– Ми працюємо так, щоб ті, хто розважає, були непомітними, іноді навіть необов’язково одягати якийсь костюм, – каже пані Оксана. – Центр свята – діти, отже, мають бути яскравими, з усмішкою. До речі, іноді варто брати зручний одяг для переодягання, наприклад, якщо святкування проходить на природі або запланована дитяча дискотека.

У «Рукавичці», особливо якщо це підготовчі заняття до школи чи майстер-класи, не передбачено харчування. Можна залишити чаду галетне печиво і воду.

Цікаве та корисне дозвілля з «Рукавичкою»

Крім проведення і організації свят, у «Рукавичці» запропонують заняття у групах раннього розвитку та розвитку творчих здібностей для дітей віком 1,5-13 років. У «Рукавичці» вашу дитину підготують до школи (з 4 років), навчать англійській мові (групу набирають з 5 років). А протягом літа діє літній тижневий абонемент. До слова, за бажанням можна замовити й на майстер-класи чи хобі-заняття.

Щоб дізнатися, як подарувати чаду приємні враження і радість, можна звертатися по таким контактам:

вулиця Жовтнева, 41, (навпроти зупинки «Стадіон»)

телефон: (050) 284 42 50.

Графік роботи: з 9.30 по 20.00 без перерви і вихідних.

на правах реклами ®