Дорогу до будинку мера Полтави заасфальтують за 1,25 мільйона з бюджету

Влада
7 травня 2013 о 11:002200 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Вулиця Світанкова у Полтаві. Фото kolo.poltava.uaУ Полтаві заасфальтують дорогу, що веде до будинку мера Олександра Мамая.
Капітальний ремонт вулиці Світанкової коштуватиме 1 мільйон 246 тисяч 562,5 гривень. Роботи оплачуватиме державний бюджет України.

27 березня 2013 року в Полтаві відбувся тендер по закупівлі послуг з ремонту вулиці Світанкової. За результатами торгів визначили їх переможця –асфальтуватимуть 450 метрів дороги по вулиці Світанковій спеціалісти КП «Полтавська міська шляхово-експлуатаційна дільниця» Полтавської міськради, з яким 26 квітня підписали договір. Підприємство запропонувало ціну 1 мільйон 246 тисяч 562,5 гривень. Пропозиція ще одного учасника тендеру– комунального підприємства «Кременчуцьке підрядне спеціалізоване шляхове ремонтно-будівельне управління» - виявилася менш вигідною і становила 1 мільйон 302 тисячі 224,40 гривень.

Нагадаємо, на вулиці Світанковій знаходяться близько 20 будинків, дорога там неасфальтована взагалі, рух автотранспорту доволі млявий. А ще вона особлива тим, що кілька років тому вкінці вулиці збудував собі маєток мер Полтави Олександр Мамай. Сам міський голова не бачить зловживань у тому, що державний бюджет заплатить за ремонт вулиці, де він проживає. Пояснює: по Світанковій кластимуть асфальт, бо про це мера попросили його сусіди.

До речі, вулиця Світанкова стане однією з перших, яку в Полтаві капітально ремонтуватимуть цього року. Поки що асфальтне покриття почали повністю міняти лише по вулиці Володарського. На капітальний ремонт решти доріг міське управління ЖКГ тільки оголосило тендери.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter