Ведучий популярної телепрограми звинуватив президента «Ворскли» у рукоприкладстві

Новини
Олег Дубина14 травня 2013 о 09:581241 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Гра завершилася гучним скандалом (фото Олега Дубини)Ведучий «Профутбол» Ігор Циганик в прямому ефірі своєї телепередачі заявив, що після гри «Ворскла» - «Металург» (Донецьк) президент «Ворскли» Олег Бабаєв підняв руку на головного арбітра матчу.
Скандальна гра чемпіонату України «Ворскла» - «Металург» (Донецьк) продовжує обростати новими подробицями. В останньому випуску популярної програми «Профутбол», яка кожного тижня виходить на каналі «2+2», її ведучий Ігор Циганик заявив, що президент «Ворскли» Олег Бабаєв після гри застосував фізичну силу по відношенню до Анатолія Жабченка – головного арбітра матчу.

- Я не вважаю, що в матчі виникали епізоди, які заслуговують на ті слова, які сказав Олег Бабаєв після гри, - говорить ведучий. – Так, була ситуація з непризначеним пенальті та картками, однак це не саме важливе. Після гри було продовження цієї ситуації. Багато людей бачило, а потім вони нам розповідали, що в підтрибунному приміщенні стався неприємний інцидент: президент «Ворскли» намагався силою затягнути арбітра у роздягальну до футболістів.  На мою думку, застосування сили до арбітра – це ознака слабкості, якої не повинно були у нашому футболі.

Читайте ще:

Полтавська «Ворскла» зберегла прописку у Прем’єр – лізі

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter