Полтавці побили скло у потягах Hyundai

Новини
21 травня 2013 о 11:461727 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту kolo.poltava.uaКомпанія юнаків з нудьги вирішила побити скло в потягах.




Під приціл бешкетників потрапив  «Хюндай» сполученням «Київ-Донецьк». Відкрите кримінальне провадження.

Нагадаємо, під колесами «Хюндаю», що прямував до Полтави, загинув 18-річний хлопець

– У продовж травня до лінійного відділу на станції Полтава надійшло 3 повідомлення за  фактом биття скла на перегоні «Селещина – Полтава-Південна», – повідомила Наталія Сайкіна, помічник начальника по взаємодії з громадськістю та ЗМІ лінійного відділу міліції на станції Полтава. —  Стекла побили у швидкісних потягах № 152 та 153 сполученням «Київ – Донецьк» на одній і тій же станції. Осіб, причетних до розбиття вагонних стекол, встановили. Ними виявилися підлітки 13-17 років, які  мешкають  у селі Минівка  Полтавського району.

Самі  юнаки правоохоронцям пояснили,  що не знали чим зайнятися, тому  вирішили найти собі розваги поблизу залізниці. Ніхто з них і  не замислювався  про  наслідки,  які б могли настати від уламків скла, та від перебування біля колії. За «дитячі пустощі» прийдетьсь відповідати  по-дорослому.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.194 «Умисне знищення або пошкодження майна» (покарання  –  штраф, або позбавленням волі на строк до 3 років). Та за ч.1 ст.296 КК України «Хуліганство», що  карається штрафом,  або обмеженням волі на строк до 3 років.

Читайте також - Полтавець на Великдень пожартував про замінування харківського автовокзалу

Наразі триває перевірка.

Міліція  звертається  до  батьків,  аби вони пильніше слідкували  за дітьми, контролювали, де  і  з ким  вони  проводять  час. А ще – розповідали про правила поведінки знаходження поблизу  об’єктів залізниці.