Полтавські водії покладуть перед автодором шини та запчастини, пошкоджені на місцевих дорогах (+карта)

Новини
28 травня 2013 о 09:531519 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту www.radiosvoboda.org 1 червня у Полтаві відбудеться автопробіг "Я плачу налоги, где дороги?".  
У такий спосіб автомобілісти хочуть привернути увагу працівників автодору і міської влади до проблеми - стану доріг у Полтаві та їх довговічності після ремонту.

Нагадаємо, на ремонт доріг у Полтаві додали 12 мільйонів гривень

Дійство стартує з парковки ТРЦ "Екватор". Час проведення – з 13.30 до 16.00.

– Захід має сприяти збільшенню уваги жителів і влади до доцільності розтрати бюджетних грошей на неякісний ремонт доріг, який призводить до щорічного руйнування дорожнього покриття і нового виділення бюджету на вирішення цієї проблеми. Замість того щоб у новому році ремонтувати дороги, автодор здійснює ремонт вже відремонтованих вулуць, з причини недбалості та безконтрольності якості покладеного асфальту, – повідомляють організатори на сторінці в одній із соцмереж.

Автопробіг відбуватиметься під гаслом "якщо ти з нами – посигналь двічі". Таким чином можна буде розпізнати небайдужих водіїв міста.

Кінцевий пункт пробігу – біля дверей ДП "Полтавський облавтодор", де учасники покладуть колеса, амортизатори і запчастини, які пошкодили в ямах полтавських доріг. Окрім того, передадуть  звернення автомобілістів у письмовому вигляді з вимогою обов'язкової відповіді . У зверненні викладуть всі питання, що цікавлять водіїв, а також запит графіка і термінів ремонту вулиць за списком, рух по яких вже стало неможливим для автомобілів.

Просмотреть автодор на карте большего размера

Читайте також - У Полтаві від вибоїн на вулиці Тевелєва транспорт скрипить та хитається (відео та карта)

Відповідь обіцяють зачитати публічно, після чого поширити у місцевмх ЗМІ, в результаті чого кожен автомобіліст зможе стежити за виконанням обіцянок автодору.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter