На Полтавщині швидкісний потяг забрав життя закоханої пари

Ситуація
31 травня 2013 о 16:152661 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту myrgorod.com Нещодавно опівночі у Миргороді сталась трагедія – на залізничному мосту під потяг потрапила  закохана пара.
За яких причин хлопець та дівчина опинились у небезпечному місці – офіційно залишається таємницею.  Проте містом ширяться різні чутки та версії їхньої загибелі.

Як з'ясувалось, жертвами потягу  стали 23-річний та 21-річнна місцеві жителі.



26 травня о 00.47 годин  до чергового по Лінійному відділу на станція  Полтава надійшло повідомлення, що поблизу Миргорода на залізничному мосту ( через річку Хорол) смертельно травмовано двох людей, – розповіла Наталія Сайкіна, помічник начальника по взаємодії з громадськістю та ЗМІ лінійного відділу міліції на станції Полтава. – Свідків  трагедії не було,  оскільки  це  сталося близько півночі. Машиніст швидкісного  пасажирського потяга № 111 сполученням «Харків – Львів», повідомив, що він дав  декілька гучних  сигналів, але  уникнути  наїзду не вдалося.

Залізничний міст для миргородців –  фатальний



Рік тому на цьому ж мосту 13-річного хлопця вразило струмом. Він отримав 60% опіків тіла 1-го та 2-го ступенів.

До речі, міст знаходиться під охороню. Але працівники  залізниці пильнують за ними лише з 8 по 17-ту години. Трагедія ж із жителями райцентру сталась уночі.

– На місці загибелі двох молодих людей правоохоронці виявили два велосипеди, якими, очевидно, пара і добрались до мосту, – продовжує Наталія Олександрівна. – Спочатку потяг зачепив хлопця, а потім дівчину, яку ще кілька метрів протягнув по рейках. Порушено кримінальне провадження за статтею 276 ч. 3 Кримінального кодексу України. Перевірку проводить лінійний  відділ  на  станції Полтава,  обставини  встановлюються.

Читайте також - Полтавці побили скло у потягах Hyundai



Тим часом райцентром «ходять» різні чутки з приводу загибелі закоханих. Версії місцевих жителів розходяться.

Версія 1

Закохана пара прийшла сфотографувати «Хюндай». Нога дівчини застрягла у стрілах колії. Хлопець намагався її визволити, але не встиг – обох збив пасажирський  поїзд, який не зупинився. Тіла помітив уже машиніст вантажного потягу, який їхав згодом.

Версія 2

Закоханим захотілось уночі покупатись. Вони залізли на залізничний міст, аби пірнути у воду. Дівчина знаходилась дуже близько до колії, через що її зачепив проїжджаючий потяг. ЇЇ коханого поїзд торкнув лише трішки, але його серце побаченого не витримало.

Версія 3

Дівчину збив автомобіль, а її хлопець став свідком цієї ДТП. Аби уникнути відповідальності та прибрати свідка, учасники аварії побили хлопця та кинули обох під потяг.

Також у райцентрі  ходять чутки про те, що серце хлопця після залізничної аварії ще билося. Мовляв, помер він уже у кареті швидкої допомоги. Проте працівники Станції швидкої медичної допомоги Миргороду стверджують, обоє постраждалих, коли лікарі приїхали на місце події, уже були мертвими.

Та що б насправді не стало причиною смерті пари, правоохоронці ще раз нагадують: залізнична територія – не місце для розваг та відпочинку.

Довідково:

Тільки з початку року під Полтавою жертвами швидкісних потягів «Хюндай» стало двоє людей.

Необхідно пам’ятати, що миттєво зупинити поїзд, як автомобіль, неможливо. Навіть при екстреному гальмуванні до повної зупинки поїзд по інерції проїде щонайменше 800-1600 метрів. А ще різке гальмування може призвести до аварії та травмування багатьох пасажирів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter