Затримали полтавців, які влаштували шокуючу стрілянину на Алмазному

Ситуація
Надія Труш4 червня 2013 о 13:551664 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Затримали полтавців, які влаштували шокуючу стрілянину на Алмазному
Затримали осіб, які влаштували стрілянину на Алмазному, що шокувала полтавців.


фото з сайту xeber.infoфото з сайту xeber.info

Як виявилося, у бійці, що сталася 15 травня на розі вулиць Калініна та 23 вересня, брали участь 9 людей. Нині полтавці (віком від 20 до 30 років) дають свідчення міліції. Про це йдеться на офіційному сайті УМВС в Полтавській області.

– Вдалося встановити 15 свідків бійки, які надали правоохоронцям інформацію, що допомогла встановити правопорушників. – повідомляє прес-служба обласної міліції. – У бійці брали участь 9 осіб, п’ять проти чотирьох.  Усі вони наразі дають пояснення своїм діям.

Нагадаємо, що увечері 15 травня між двома компаніями молодих людей виник конфлікт, який переріс у бійку. Один із учасників бійки застосував травматичну зброю. Про інцидент міліцію повідомив один із перехожих, що став свідком стрілянини.  Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події через 10-15 хвилин, виявила близько десяти стріляних гільз травматичної зброї. Учасників бійки на місці на той час вже не було.

Полтавці ж боялися розповідати про перестрілку через страх розплати.

Дії полтавців міліціонери називають хуліганством. Порушено кримінальне провадження та триває досудове розслідування за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

До теми: у Полтаві сталася одна із наймасштабніших пожеж останнього часу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter