Найгарячіші пропозиції полтавцям від туристичної агенції «1000 доріг»

Новини
Надія Труш7 червня 2013 о 17:001972 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Найгарячіші пропозиції полтавцям від туристичної агенції «1000 доріг»
Літо – пора незабутніх відпусток та приємного відпочинку.


Що цього сезону користується популярністю та про гарячі пропозиції розповіли у туристичній агенції «1000 доріг».

фото з сайту tistour.te.ua фото з сайту tistour.te.ua

Україна

Для бажаючих відпочивати в України не втрачає популярності Чорне та Азовське море. Відпочинок на Чорному морі (західний і східний берег): Судак, Євпаторія. Популярні місця, де можна поніжитися на сонечку і попірнати – Кирилівка, Бердянськ.

Новинка цього сезону – Приморськ. Все більше відпочивальників хочуть їхати саме туди.

Топ найпопулярніших пропозицій відпочинку за кордоном

1. Болгарія. Автобусний тур у Болгарію (через Полтаву) популярний з минулого року, цього літа теж не втрачає позицій, чимало полтавців обирають саме цей тур. Орієтовна ціна туру 400 євро за людину. У оплату входять проживання (9 днів), харчування (сніданок, вечеря), страховка, курортний збір.

2. Туреччина. Попри складну ситуацію, що нині відбувається у країні, цього року відпочинок дещо зріс у ціні. Багато гарячих турів.

3. Чорногорія, Хорватія. Відпочинок дещо дорожчий, рівень європейський. Ціна – орієнтовно 500 євро за людину за 7 днів. У суму враховують авіапереліт, страховку, проживання, харчування (сніданок, вечеря).

4. Туніс, Арабські Емірати, Єгипет. Відпочити у Тунісі справжні любителі пляжного відпочинку можуть за 450 доларів (за людину, 7 днів). Ціна відпочинку у арабських еміратах та Єгипті теж суттєво не відрізняється (приблизно 350 доларів).

5. Греція, Кіпр. Цього сезону, яка кажуть у турагенції, якість і рівень відпочинку покращився, тому все більше полтавців цікавляться відпочинком саме у цій країні. Ціни – 400 доларів за тиждень (за людину).

«Гарячі тури»

Туреччина. Гарячі путівки на відпочинок у країні можна придбати за 250 доларів (за 6 днів).

Туніс. Відпочинок протягом 12 днів і 11 ночей за 350 доларів (все включено) пропонують полтавцям у туристичній агенції «1000 доріг».

Також читайте:

Де і за скільки цього року полтавці зможуть відпочити у Криму (карта)

Інформація про туристичні бази і клуби

Карта зеленого туризму області

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter