«Ворскла» вийшла з відпустки та почала підготовку до нового чемпіонату

Новини
Олег Дубина12 червня 2013 о 18:361118 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» вийшла з відпустки та почала підготовку до нового чемпіонату
Фото Олега ДубиниПісля місячного відпочинку футболісти зібралися разом на стадіоні та дізналися ім’я нового тренера клубу
Перед зібранням команди, яке пройшло в конференц-залі стадіону, футболісти подовгу розмовляли між собою та ділилися враженнями від екзотичних країн, в яких відпочивали.

Сама розмова тренерського штабу та представників клубу з футболістами тривала трішки більше 15 хвилин. За цей час ворсклянам був представлений новий головний тренер Василь Сачко, з яким тепер будуть пов’язувати свої надії полтавські вболівальники.

Олег Бабаєв прагне створити боєздатну команду (фото Олега Дубини)Олег Бабаєв прагне створити боєздатну команду (фото Олега Дубини)

- Перед новим тренером поставлено завдання створити міцний колектив, який був у нас раніше, - говорить Олег Бабаєв, президент клубу. – В першій частині нового чемпіонату будемо грати якомога краще, а далі буде видно. Що ж стосується Сергій Свистуна, то сьогодні ми його бачимо в молодіжній команді. Що буде далі я не беруся прогнозувати. Василю Вікторовичу (Сачку) ми даємо шанс проявити себе. Те місце, яке ми зайняли в попередньому сезоні, мені не подобається, тому потрібно працювати, що грати краще.

З поміж футболістів своєю оригінальною зачіскою вирізнявся Денис Дедечко, який з нового сезону буду виступати за «зелено-білих».

Денис Дедечко (фото Олега Дубини)Денис Дедечко (фото Олега Дубини)

- З містом поки що не ознайомився, тому що приїхав лише за кілька годин до зібрання, - розповів новобранець полтавців. – Контракт з «Ворсклою» був підписаний вже давно. З фактом зміни тренера я думаю проблем не повинно виникнути. На мене тут розраховують, а це найголовніше.

Окрім цього стали відомі суперники полтавців на тренувальному зборі в Словенії. 24 червня запланований матч проти хорватської «Істрої». Через три дні «зелено-білі» поміряються силами з словенським «Цельє». 29 червня – «Славен Белупо» (Хорватія), а наступного дня суперником виступить одна з місцевих команд. Завершиться збір матчем проти румунського «Чахлеула» 3 липня.

Читайте ще:

Гравець, який забив у фіналі Кубку України, йде з Ворскли

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter