У Полтаві провели ярмарок-вакансій: робітничі професії досі не популярні

Новини
26 червня 2013 о 12:381451 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві провели ярмарок-вакансій: робітничі професії досі не популярні
Для випускників полтавських навчальних закладів сьогодні, 26 червня, провели міні ярмарок вакансій.
Молодь отримала шанс працевлаштуватись, для чого запросили роботодавців. Захід проходив у приміщенні Полтавського міського центру зайнятості.

На ярмарку вакансії можна було отримати інофрмацію як правильно написати резюме та спілкуватись на співбесідіНа ярмарку вакансії можна було отримати інофрмацію як правильно написати резюме та спілкуватись на співбесіді Запропонувати роботу бажаючім її отримати прийшло до десятка роботодавців. Серед них зокрема комунальне підприємство, банківська установа, туристична фірма та заклад швидкого харчування. До теми - Як полтавцям не помилитись, обираючи майбутню професію – Я минулого року закінчила місцевий виш, – розповідає Аліна, відвідувачка ярмарку. – Навчалась на історичному факультеті. Протягом року подавала свої резюме, але ніде мене не приймали на роботу. Я не проти працювати вчителем, нотаріусом чи екскурсоводом. Директор Полтавського міського центру зайнятості запевняє, що навіть якщо сьогодні комусь не пощастить працевлаштуватись, молодь все одно отримає користь від заходу: – Випускники вишів, профтехучилищ завдяки такому ярмарку вакансій все одно отримають свій перший досвід спілкування з роботодавцями, – говорить Оксана Попова. – Також зрозуміють хто потрібен на ринку праці.

Не встиг ярмарок почати свою роботу, як вузькі коридори центру зайнятості заповнили полтавці, які хочуть покинути його, отримавши місце роботи. Найбільша черга зібралась біля банківської установи, а от біля КП «Полтаваелектоавтотранс» – такого ажіотажу не помітно. Тож робітничі професії, які так потрібні на сучасному рикну праці, і досі не користуються популярністю серед молоді.

Довідка «Кола»: Представники однієї з місцевих мереж швидкого харчування  пропонували різні вакансії та обіцяли кар’єрний ріст. Заробітна плата – від 10 гривень за годину.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter