Фотомиттєвості з AdrenalinFest у Полтаві

Новини
Надія Труш29 червня 2013 о 15:311542 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Фотомиттєвості з AdrenalinFest у Полтаві
У Полтаві проходить перший день 3 етапу чемпіонату з гонок на прискорення Адреналін Фест.


Попри жагучу спеку, що час від часу змінюється на легку хмарність, - у авіамістечку зібралося більше трьох сотень полтавців. Подивитися на грандіозне шоу приходили й з дітьми.

Трюки, які виконували учасники - захоплювали і дивували Трюки, які виконували учасники - захоплювали і дивували 

Квитки на Адреналін Фест коштують від 50 до 400 гривень. Та, як помітно, полтавці не шкодували грошей, аби побачити неймовірне автомобільне видовище. Як проходять тренувальні заїзди учасників чемпіонату України по стантрайдингу та дрифт-шоу - дивіться на фото.



Очікується, що на масштабне шоу приїдуть відомий автогонщик Олексій Мочанов (його поки що полтавські глядачі не побачили) та гурт С.К.А.Й. Щодо музики – то приємні сюрпризи у вигляді українських виконавців на полтавців чекають згодом, наприкінці першого дня чемпіонату. Виступ гурту розпочнеться о 17 годині. Поки ж присутніх розважають ведучі та красуні, що танцюють біля розкішних авто.

До речі, у авіамістечку проходить виставка тюнингованих авто. Присутні охоче фотографуються біля них, захоплено роздивляються.

До теми: Як проходив AdrenalinFest у Полтаві у минулі роки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter