У Полтаві показали як ремонтують дороги (фото)

Ситуація
4 липня 2013 о 17:511272 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві показали як ремонтують дороги (фото)
Сьогодні, 4 липня, журналісти разом з міським головою спостерігали як ремонтують вулицю Автобазівську.
Побачили скільки задіяли людей та техніки аби повернути  одну з доріг до належного стану. А також дізнались які вулиці планують відремонтувати найближчим часом.

– Сьогодні тут працюють  три бригади, серед яких 15 дорожніх робітників, – розповів Микола Виноградов, заступник з експлуатації міської ШЕД. – Також задіяні 5 КрАЗів, 1 МАЗ, катки, трактори, та поливо мийна машина. Хочу зазначити, що центральні вулиці міста ми вже більш менше відремонтували. На даний момент наші бригади, зокрема ще працюють на Луговій, та Нариманівській. А у найближчих планах –  ремонт Енгельса та Монастирської. Одночасно у нас працює сім бригад, де 35 працівників (тільки тих, що безпосередньо латають вулиці, – примістка автора). Їхній робочий день починається з 8-ї, а закінчитись може як о 19-й, так і о 21-й. Вихідних робітники мають небагато, але перепочити ми їм даємо.

Працівник ШЕДу також зазначив, що дорога має послугувати 5-7 років. Але все залежить від погодних умов (перепаду температури, посипання  доріг сіллю). Ремонт Автобазівської планують закінчити вже цього тижня.



Завершити заплановані ремонті роботи Полтава готова до кінця літа. Проте, за словами мера Олександра Мамая, все залежить від роботи Держказначейства, яке нібито робить затримку в перерахуванні коштів.

– Ми плануємо використати виділені 33 мільйони до кінця серпня. Але головне, щоб Держказначейство працювало. Адже на цей час воно працює, як зламаний годинник,  зовсім не пропускаючи грошей. На сьогодні після моїх інтерв’ю та висловлювань Держказначейство пропустило менше 1 мільйона гривень, – стверджує Олександр Федорович.

При цьому, нагадаємо, Антимонопольний комітет знайшов порушення у  відкритих торгів закупівлі матеріалів для ремонту доріг у Полтаві.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter