Полтавці можуть дізнатися про запізнення потягів через інтернет

Новини
8 липня 2013 о 10:51753 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці можуть дізнатися про запізнення потягів через інтернет
Про запізнення потягів полтавці зможуть дізнатися через інтернет.


Про запізнення потягів можна дізнатися не виходячи з дому (фото: yak-prosto.com)Про запізнення потягів можна дізнатися не виходячи з дому (фото: yak-prosto.com)

На офіційному сайті «Укрзалізниці» запустили інформаційну систему про запізнення поїздів. Працює вона у режимі реального часу.

Нагадаємо, в "Укрзалізниці" ввели іменні квитки на потяг. Дійсні вони навіть з помилками.

– Ця система зручна для людей, які збираються зустрічати своїх рідних, чи знайомих на вокзалі. Достатньо зайти перед виходом з дому на сайт і подивитися, чи не спізнюється потяг, - говорять у прес-центрі «Укрзалізниці». – Також вона розрахована і на пасажирів, які користуються інтернетом. Проте, уся інформація з сайту про спізнення потягів дублюється на кожному вокзалі.

Поки що працює дослідна версія інформаційної системи. У її переліку  –  найбільші залізничні станції і обласні центри. Серед полтавських – лише «Полтава – Київська».

Але  найбільшим часом, як говорять у прес-центрі «Укрзалізниці», список цей розширять.  Планують також зробити доступними дані про розклад руху поїздів країн СНД та створять можливість спланувати поїздку по території країн СНД з однією пересадкою.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter