У полтавському банку силовики провели навчання: затримували нападника (фото)

Новини
10 липня 2013 о 17:29826 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У полтавському банку силовики провели навчання: затримували нападника (фото)
В одному з полтавських  банків провели навчання для відпрацювання швидкої реакції та дій бійцями спецпідрозділу ДСО у екстрених ситуаціях.
Адже в Україні, за даними правоохоронців, тільки за 5 місяців поточного року сталось  51 протиправне посягання на банківські установи. 12 з яких – збройні напади. Усі вони здійснювались в робочий час.

До теми - У Полтаві під час навчань військових рятували із задимленої казарми (відео)



– В установі спрацювала кнопка термінового виклику міліції, – описують сценарій для навчання на офіційному сайті УМВС у Полтавській області. – Прибувши за дві хвилини на сигнал «Тривога», бійці спецпідрозділу ДСО чітко оцінили ситуацію на вулиці та, оголивши вогнепальну зброю і страхуючи один одного, зайшли до приміщення банку. Зловмисник знаходився біля каси та очікував на грошові кошти. Правоохоронці вилучили у нападника вогнепальну зброю та знешкодили його, застосувавши прийоми рукопашного бою.

До теми - Лісники Полтави провели навчання по боротьбі з лісовими пожежами

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter