Полтавці разом зі збірною України здолали турків

Спорт
Олег Дубина11 липня 2013 о 12:38675 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Емблема універсіадиНа Всесвітній універсіаді наша студентська футбольна збірна перемогла Туреччину та вийшла до чвертьфіналу змагань
Вчора, 10 липня на російських стадіонах «Рубін» та «Олімп» відбулися заключні матчі групового етапу футбольного турніру XXVII Всесвітньої літньої універсіади, що проходить в Казані.

Читайте ще - Полтавські футболісти разом зі збірною України поділили очки з уругвайцями

Нашій збірній, яка виступала в групі B, в останньому своєму матчі на стартовому етапі потрібно було будь-що здобувати перемогу над збірною Туреччини щоб продовжити далі виступати на змаганнях.

У підсумку протистояння «жовто-блакитній» команді вдалося здобути прийнятний для себе результат.  На м’ячі Ярослава Галенка, Сергія Кравченка та Андрія Ківи суперники відповіли лише одним голом у виконанні Такіла Догана.

Слід зазначити, що весь матч в складі нашої збірної провели гравці ФК «Полтава» Длявер Нурідінов та Олексій Зозуля.

- Матч проти турків видався непростим для нас, - розповідає Длявер Нурідінов. – Суперники здорові та по футбольному нахабні. Протягом гри у нас добре виходило контратакувати. Тепер перед нами стоять найвищі завдання. Для початку треба пробитися у півфінал. Наступним нашим суперником буде команда з Великої Британії.

Футбол. Попередній турнір. Група В. Матч 3-го туру

Україна – Туреччина – 3:1 (0:0). 10 липня

Україна: Левченко – Пінчук, Бочкур, Курило, Зозуля, Нурідінов, Ківа, Кошелюк (Башлай, 86’), Мединський, Кравченко, Галенко (Панасенко, 76’)

Голи: 1:0 – Ярослав Галенко (50), 2:0 – Сергій Кравченко (59), 2:1 – Доган Такіл (65), 3:1 – Андрій Ківа (90+4)

До теми - «Полтава» – «Нива»: перша ліга стартує в Полтаві

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter