У Полтаві автобуси стали експресами і підняли ціну на 20%

Новини
20 липня 2013 о 21:502830 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві автобуси стали експресами і підняли ціну на 20%
Деякі полтавські кільцеві автобуси відсьогодні, 19 липня, стали експресами.



У експресах проїзд коштує відсьогодні 2,50 грнУ експресах проїзд коштує відсьогодні 2,50 грн


Щоправда, такими їх назвати складно. У такому транспорті вже встигли підняти проїзд на 20%.

Решта автобусів статусу свого не змінила. Перевозять людей за старою ціною - 2 гривні.

Раніше у Полтаві хотіли зробити проїзд у автобусах за 2,5,0 гривень. Але потім вирішили, що квиток на проїзд у автобусах, що працюють у Полтаві в звичайному режимі руху, коштуватиме 2 гривні.

На автобусах «Полтава-Еко» з’явилася табличка експрес. Кондуктор в таких бере за проїзд 2,50 гривень. Про нову ціну написано на табличці всередині. Поруч з вартістю проїзду висить роздрукований документ, на який посилаються перевізники.


У рішенні міськвиконкому від 5 липня 2013 року "Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у пасажирському транспорті міста Полтава" обґрунтовано нову ціну. Там йдеться, що 2,50 за проїзд мають брати у транспорті, який здійснює перевізки у режимі маршрутному таксі, або ж експресного руху.

Новоспечені ж експреси на експреси ще не схожі. Автобуси, як і раніше стають на кожній зупинці. У експресному ж режимі руху транспорт мав би зупинятися лише на 25% з них.

Довідково:

Перевезення пасажирів в експресному режимі руху - перевезення пасажирів автобусами на маршруті загального користування, на якому є звичайний режим руху, з дотриманням зупинок, кількість яких за розкладом руху не перевищує 25% кількості зупинок при звичайному режимі руху (Ст. 1 ЗУ Про автомобільний транспорт).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter