У полтавського народного депутата нарахували найбільше прогулів

Новини
Олег Дубина21 липня 2013 о 09:251379 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Костянтин Жеваго (фото Олега Дубини)Костянтин Жеваго з’явився лише на одному засіданні останньої сесії Верховної Ради України
З 5 лютого по 19 липня цього року тривала друга сесія Верховної Ради України 7-го скликання. Згідно дослідження ,проведеному всеукраїнською громадською організацією "Прозора демократія" спільно з інформаційним агентством "Українські Новини" найбільше прогулів нарахували у Костянтина Жеваго.

Читайте ще - Склали список 20 найбагатших депутатів Ради: серед них полтавець

Згідно статистичних даних, депутат був присутній лише на одному засіданні протягом всієї сесії Ради. У цілому за підсумками 2-ї сесії Ради сьомого скликання не було виявлено жодного депутата, який би був відсутній на всіх засіданнях парламенту.

Не пропустили жодного пленарного засідання під час 2-ї сесії 111 депутатів: фракція Партії регіонів - 71 депутат, фракції ВО "Батьківщина" - 14 депутатів, Всеукраїнське об'єднання Свобода - 13, Комуністична партія - 9, Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличко - 2, а також 2 позафракційних депутатів.

Довідка. Костянтин Жеваго визнаний журналом Forbes наймолодшим мільярдером в Європі, який зробив свій статок сам. Його банк «Фінанси і Кредит» входить в TOP-10 найбільших українських банків з сотнями філій по Україні. Володіє футбольною командою Прем'єр ліги України «Ворскла» (Полтава).

На парламентських виборах 2012 року в парламент балотувався як самовисуванець по одномандатному мажоритарному округу на Полтавщині, де й переміг. Член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики, позафракційний.

До теми - «Ворскла» та Микола Павлов будуть з'ясовувати свої відносини в Лозані

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter