Під Полтавою відкрили третій фестиваль рок-н-бол (+ фото)

Дозвілля
Ольга Матвієнко27 липня 2013 о 18:261725 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Під Полтавою відкрили третій фестиваль рок-н-бол (+ фото)
Гурт Sashen’ka дав старт третьому міжнародному фестивалю Rock’n’Ball. Два дні полтавців та гостей міста чекає масштабне рокенрольно-футбольне дійство.
Фестиваль проходить у с. Соснівка (поблиз с. Верхоли). Майданчик не гірший, ніж на відомих в Україні фестивалях із великим бюджетом. Адже за три роки він знайшов безліч прихильників в області да далеко за її межами. Свідченням цього є те, що на сцену цього року вийдуть відомі на пострадянському просторі "АукцЫон" з неповторним Ленідом Федоровим та гурт "7Б". Із 2011 році фестиваль виріс у масштабах. Про це переконливо розповів один із організаторів Роман Коба:

- Порівняно із попередніми роками інфраструктура набагато покращилася. Почнемо із того, що більше наметів із їжею та напоями. Розрахований платний та безкоштовний кемпінг. Вперше вдалося залучити народних майстрів, які представляють на фестивалі свої вироби. А головне те, що фестиваль буде проходити два дні.

У 2011 та 2012 роках фестиваль проходив лише 1 день.

- Кожного року організатори враховують помилки попередніх років. Це стосується і прибирання, і харчування, і проїзду, - зазначила ще один із організаторів Ялина.

За два дні на сцену вийдуть 20 гуртів. Серед них і початківці (Sashen’ka), і улюбленці полтавців "ДМЦ" та "Онейроїд", і ветерани року. Ялина зазначила, що гурти крім того різноманітні за жанрами. Полтавці побачать на сцені і улюбленців, і нові гурти:

- У перший день ми побачимо на сцені полтавські гурти. Наприклад, Sashen’ka грає такий-собі доволі поп-рок. Далі на сцену вийдуть представники інді-року Zapaska & BeBoBul. Насправді – це два окремі гурти, які об'єдналися і створили унікальний проект. Zapaska вже добре знана у Полтаві команда із Кам'янця-Подільського, а BeBoBul приїхали до нас вперше із Чернівців. Щодо хедлайнерів вечора - @TRAKTOR, то вони здавна  друзі фестивалю і після перших двох років у нас питають, чи будуть вони виступати.



Цьогоріч на фестивалі очікують і більше гостей. Минулого року за один день було близько 1,5 тисяч відвібувачів. Цього ж - поланується більше 3 тисяч людей. Уже на початку першого дня близько 6 вечора на полі перед сценою доволі людно, а наметові містечка майже заповнені.

Rock’n’Ball готує безліч немузичних сюрпризів. Завтра із самого ранку планують проведення волейбольного турніру, тир, конкурси та розваги. Головною подією другого фестивального дня стане визначення переможця футбольного турніру.

Для всіх, хто планує приїхати на фест, нагадуємо, що безкоштовні автобуси курсують із 13.00 до 18.00 із Південного вокзалу. Детальніше про рух автобусів читайте на офіційному сайті.

Увага: Платний кемпінг на фестивалі коштує 50 гривень за дві доби. На території можна підзарядити телефони та мачно поїсти. Ціна у торговельних точках на шашлик - 20 грн/100 гр, картоплю - 10 грн/порцію, яєшню - 3 грн.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter