У Полтаві пройшла естафета прапора вболівальників біатлону

Спорт
Олег Дубина31 липня 2013 о 21:461307 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві пройшла естафета прапора вболівальників біатлону
Прапор з назвою міста (фото Олега Дубини)Більше двадцяти полтавців взяли участь у зібранні фанів та залишили свої підписи на національному символі нашої команди
19 вересня виповнюється півстоліття українському біатлону. З метою вшанування ювілею одного з найвідоміших зимних видів спорту вчора, 30 липня стартувала естафета прапора вболівальників збірної України, в рамках якої кожен уболівальник зможе долучитися до створення одного з символів національної збірної.

До теми - Стежками полтавського дендропарку сьогодні їздили на лижах

Сама естафета стартувала у Харкові. Наступним місцем зупинки була Полтава. У зібранні фанів, яке пройшло поряд з кінотеатром Котляревського, взяло участь більше двох десятків вболівальників. Протягом двох годин вони обмінювалися враженнями від минулого сезону, залишали свої підписи на атрибутиці збірної та фотографувалися на пам'ять.

ВболівальникиВболівальники

- Ця естафета присвячена визначній даті українського біатлону, - розповідає Вікторія Родічева, організатор акції в Полтаві. – З цієї причини ініціативною групою офіційного сайту Федерації біатлону України була втілена в життя ідея створення справжнього талісману нашої збірної, який би супроводжував її на всіх великих змаганнях. Після Полтави прапор відправиться до Кіровограду, і далі по інших містах країни.

Спільна фотографіяСпільна фотографія

Слід зазначити, що прапор після завершення подорожі країною буде переданий збірній України на церемонії святкування ювілею біатлону.

Читайте ще - Полтавські велосипедисти злякалися морозів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter