Міліція вилучила 1200 пляшок "паленої" горіки (+ фото)

Новини
Ольга Матвієнко2 серпня 2013 о 14:431208 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міліція вилучила 1200 пляшок "паленої" горіки (+ фото)
1200 пляшок із підобленою горілкою і тонну спирту вилучили правоохоронці у підпільноу цеху в Полтаві.Підроблена горілка. Фото із сайту mvs.gov.ua


Як повідомили в УМВС області, працівники відділу боротьби з еконмічними злочинами міського управління міліції виявили підпільних цех з виробництва лікро-горілчаної продукції. Пляшки маркували підробленими акцизними марками. Горілчани склад розташовувався у Полтаві. Крім вилучених пляшок горілки та спирту, на складі знайшли 4340 штук підроблених марок акцизного податку. 3 700 гривень та обладнання.

До теми: Полтавець підробив диплом, щоб працювати тренером

Продукція не відповідає нормам. Фото із сайту mvs.gov.uaПродукція не відповідає нормам. Фото із сайту mvs.gov.ua

Вміст пляшок зі спитним перевірили у лабораторії і виявили невідповідність встановлених нормам. Як встановили міліціонери, у вказаному підпільному цеху виготовлялося та збувалося на території України близько 10 000 пляшок за місяць. До даної нелегальної діяльності, як виявилось, була причетна група осіб у складі: 40-річного мешканця Полтавського району, 33-річного полтавця, 43-річної та 33-річного мешканців міста Хоролу.

До теми: Як розпізнати справжні гроші

Наразі відкрито кримінальне провадження за частино 1 та частиною 2 статті 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Правопорушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 5 років з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

Підроблені акцизні марки та етикетки. Фото із сайту mvs.gov.uaПідроблені акцизні марки та етикетки. Фото із сайту mvs.gov.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter