Під Полтавою дівчинка втекла з дому, аби купити блиск для губ та гаманець

Новини
2 серпня 2013 о 15:441139 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Під Полтавою дівчинка  втекла з дому, аби купити блиск для губ та гаманець
У селі Гожули Полтавського району 12-річна дівчина втекла з дому.






Неповнолітня залишила записку батькові, аби її не шукали (фото: УМВС України в Полтавській області)Неповнолітня залишила записку батькові, аби її не шукали (фото: УМВС України в Полтавській області)



Дитину шукали усим селом. Дівчинка ж купила блиск для губ та гаманець й повернулася додому. Чому пішла – й сама не знає.

Читайте також: Неповнолітня втекла з дому, щоб пройти 70 км в Полтаву заради коханого



Пропажу виявив 35-річний батько полтавки. Він навідався в обідню перерву додому, а замість доньки знайшов записку: «Я пішла з дому. Гроші взяла у бабусі. Не зліться на мене і не шукайте». Дитячі речі були розкидані по всій кімнаті, – повідомляють у відділі зв’язків з громадськістю обласного УМВС.

Батько дізнався, що дівчина зібрала усі найулюбленіші та найновіші речі, взяла у рідної тітки 700 гривень та  з великим пакетом пішла з дому ще вранці.

Шукав її спочаику  самотужки, потім звернувся до міліції. Разом із правоохоронцями на пошуки утікачки кинулося майже все село. Небайдужі односельці оглядали всі ставки та місця, де найчастіше бачили неповнолітню.

У Полтаві шукали її на автовокзалах, залізницях, у торговельно-розважальних центрах.  Прикмети зниклої дитини повідомили на служби таксі та передали інспекторам патрульної служби БПС.

– Нічого не розумію. Я ж ніколи ні в чому не відмовляв, не підіймав на неї руку, - не тямився батько.

Слова чоловіка підтверджували і сусіди. Вони співчували, що йому доводиться виховувати доньку самому. Дічину  чоловік забрав у наркозалежної матері близько трьох років тому.

А доки весь особовий склад Полтавського райвідділу зорієнтувався на розшуку Олени, батько разом із службою КМСД піднімав «на ноги» друзів та можливих знайомих доньки. Дівчина ж встигла скупитися у магазинах та вирішила непомітно повернутися додому. Її майже під ранок виявили біля власного будинку.

Спілкуючись із працівниками міліції, дівчина не змогла пояснити, що змусило її покинути дім. Однак розповіла, що за гроші придбала «дівчачі дрібниці» - блиск для губ та стильний жіночий гаманець.

На сьогодні дитина знаходиться вдома. А за свій вчинок їй довелося вибачитися  перед батьком.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter