Полтавські рятувальники на Сорочинському ярмарку дадуть поносити свою форму

Новини
2 серпня 2013 о 16:221292 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські рятувальники на Сорочинському ярмарку дадуть поносити свою форму
На Сорочинському ярмарку кожен зможе побувати на місці рятувальника та примірити на себе бойове спорядження.


На Сорочинському ярмарку кожен зможе примірити форму рятувальника (фото: УДСНС в Полтавській області)На Сорочинському ярмарку кожен зможе примірити форму рятувальника (фото: УДСНС в Полтавській області)

Державна служба України з надзвичайних ситуацій під час великого дійства створить на території ярмаркового містечка  свій сценічний майданчик, - повідомляють в прес-службі УДСНС України в Полтавській області. Таким чином нагадуватимуть про необхідність дотримуватися правил безпеки.

Читайте також: На Сорочинському ярмарку просуватимуть органічні продукти

Нагадаємо, Національний Сорочинський ярмарок відбудеться 20 – 25 серпня у селі Великі Сорочинці Миргородського району.

На майданчику рятувальників усі охочі зможуть подивитися на справжнє спорядження пожежно-рятувальної служби. Для відвідувачів також влаштують різноманітні  тематичні конкурси та вікторини.

Наразі ж рятувальники  готуються до старту торговища. Перевіряють стан виконання правил пожежної безпеки та бойову готовність місцевого пожежного транспорту.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter