Полтавець протестує проти високих тарифів та збирається подати позов на водоканал

Ситуація
Надія Труш14 серпня 2013 о 14:531533 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець протестує проти високих тарифів та збирається подати позов на водоканал
Полтавець Іван Лукашенко скаржиться, ніби йому незаконно підвищили тарифи на воду.


Чоловік впевнений, що підвищення тарифів за користування водою незаконне і збирається разом з однодумуцями подати до суду.

– Я уже звертався в прокуратуру, а також у Київ, в Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, – розповідає Іван Лукашенко. – Мій запит перенаправили до Полтавської міської ради. Там мені повідомили, що рішення щодо зміни діючих тарифів на житлово-комунальні послуги міська рада минулого і 2013 року не приймала.

Скарга Івана ЛукашенкаСкарга Івана Лукашенка

До теми – полтавка на свій город, який зайняла церква, пролазить під парканом (+фото).

Полтавець не може зрозуміти, чому до лютого за користування водою сплачував 25 гривень 80 копійок, а нині, за новими перерахунками, доводиться витрачати приблизно 30 гривень.

– Це просто грабунок, я плачу незрозуміло чому 28 гривень і 72 копійки, – обурюється Іван Григорович. – У «Полтававодоканалі» мені кажуть, що я перенабрав норму. Але цього бути просто не може, адже я навіть не маю лічильника на воду. Думаю, таким чином мене примушують лічильник встановити. А я не бачу у цьому необхідності, у мене приватний сектор, у дворі скважина.

Таку відповідь отримав полтавецьТаку відповідь отримав полтавець

Івану Лукашенку порадили звернутися до «Полтававодоканалу», адже, як запевняє міська рада, питання встановлення лічильника на облік водопостачання та його перевірка відноситься саме до компетенції комунального підприємства «Полтаводоканал».



Втім, у водоканалі переконують, що проблему вирішувати слід у міській раді.

– Не він один скаржиться, – говорить Ліана Козмійчук, речниця КП «Полтававодоканал». – Але ми самі не встановлюємо тарифи. Зміни були прийняті рішенням міської ради.

Подробиці щодо рішення міської ради у "Полтававодоканалі" пообіцяли розповісти у понеділок, 19 серпня.

Тож, поки проблема з тим, скільки коштів з власної кишені має викласти полтавець за користування водою, залишається невирішеною. Чоловік обіцяє зібрати однодумців та подати до суду на "Полтававодоканал".

Читайте

Полтавці протестують проти будівництва 9-поверхівки замість спормайданчика (фото)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter