Граємося та готуємося до школи разом із магазинами «Сімба»

Освіта
15 серпня 2013 о 14:182229 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Граємося та готуємося до школи разом із магазинами «Сімба»
Діти всі різні, але, безперечно,в одному схожі – кожен із них хоче цікаву та яскраву іграшку.
А батьки намагаються виконати ці бажання, щоб їхні чада були щасливі та задоволені. Обрати омріяну річ для малечі, одяг та інші аксесуари для немовлят, вдягнути та взути школяра вам допоможуть у мережі магазинів «Сімба».



Тут намагаються задовольнити найвибагливіші смаки дорослих та малих.

У Полтаві працюють 3 магазини, і кожен спеціалізується на певному виді товарів. Наприклад, якщо завітаєте на вулицю Жовтневу, 53/1, то зможете купити для своїх дітлахів іграшки, а також придбати одяг та взуття для немовлят та дітей до 10 років.

На Калініна, 12/8 запропонують широкий спектр іграшок, а також одяг для найменших дітлахів.

На вулиці 23 Вересня, 13 працюють 2 відділи. В одному представлене велике різноманіття іграшок та речі для немовлят. В іншому знайдете одяг та взуття для школяра, парти для навчання.

Коли в сім’ї з’являється малюк, то всі починають метушитися у пошуках найнеобхіднішого для нього. Зараз не потрібно в розпачі бігати магазинами міста – ви можете придбати ці речі в одному місці. У «Сімбі» є все, починаючи з одягу для найменших і закінчуючи пелюшками, пляшечками, стільчиками для годування, ванночками та іншими засобами для купання.

Мережа магазинів пропонує покупцям широкий вибір м’якої іграшки українського виробництва, дитячі книжки та розвивальні ігри, набори для творчості.

Дівчатка будуть вражені кількістю ляльок та пупсів, а також іншого начиння: кухні, побутова техніка, будиночки тощо.

Хлопчиків же зацікавлять конструктори, машинки, залізничні дороги, гаражі, а також різні ігри – футбол, хокей, лото, доміно та інші.

Покупці йдуть по перевірені марки одягу та іграшок

У магазині «Сімба» можна купити шкільну форму та взуття українського, польського та турецького виробництва. У великому світлому приміщенні батькам із дітьми буде зручно приміряти майбутні обновки та детально оглянути їх перед дзеркалом.

Тут представлені такі марки одягу як «Бембі», «Сміл», Bozer, взуття BG, «Аріал» тощо.



Для кожного з батьків важливо, щоб річ, яку купують для дитини, була не тільки красивою, а й зручною та якісною. Тому й шукають вже перевірені марки іграшок та одягу.

Завідувач магазину Кантоха Вікторія Володимирівна зазначає, що вони намагаються завозити продукцію, яка вже себе зарекомендувала. Це якісний сертифікований товар за доступними цінами.

– Ми скоро отримаємо осінню колекцію, а отже, чекаємо на школярів. Вони з батьками зможуть у нас придбати спортивні костюми, кросівки, шапки, – говорить Вікторія Володимирівна. – А взимку запрошуємо до нас завітати по красиві пуховики.

Покупці в магазині можуть придбати товар, замовивши його через каталог, а також на сайті – simba.pl.ua. Зокрема за ціною інтернет-магазину можна купити шведську стінку для вашого чада, а також дитячий візочок.

Мережа магазинів «Сімба» повертає дорослих у країну дитинства, а малюкам дарує справжню казку. Тож завітайте сюди з дітлахами та оберіть якісні речі за доступними цінами.

Із 9.00 до 20.00 вас чекають на:

вул. Жовтневій, 53/1 – (095) 724-41-48,

вул. 23 Вересня, 13 – (095) 86-00-490,

вул. Калініна, 12/8 – (099) 019-22-60.

Також товар можете придбати в інтернет-магазині  – simba.pl.ua

Автор: Наталія Сіробаб

Читайте також  – 30 шкільних автобусів роз’їхалося з Полтави до районів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®