Полтавські футболісти допомогли національній збірній здолати ізраїльтян

Новини
Олег Дубина15 серпня 2013 о 12:12727 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Денис Дедечко (фото football.ua)Руслан Ротань забив перший в грі м'яч, а Денис Дедечко дебютував за головну команду країни
Вчора, 14 серпня на головній спортивній арені країни - НСК "Олімпійський" - відбувся товариський матч нашої національної збірної проти Ізраїлю. Для нашої команди гра мала важливе значення у підготовці до вирішальних матчів відбору до чемпіонату світу, який наступного року пройде у сонячній Бразилії.

До теми - Колишній ворсклянин допоміг національній збірній здолати молдаван

Незважаючи на негоду, яка перед грою розгулялася столицею країни, наша збірна виглядала кращою за суперника, і саме "жовто-блакитні" відкрили рахунок в грі. На 29 хвилині у ході контратаки Едмар прострілив в центр, де полтавець Руслан Ротань, який зараз виступає за дніпропетровське "Дніпро", з лінії штрафної невідпорним ударом відправив м'яч у сітку воріт воротаря ізраїльтян Авата.

На початку другої 45-хвилинки на поле замість Анатолія Тимощука вийшов ворсклянин Денис Дедечко, для якого звітна гра стала дебютною у футболці національної збірної. За той час, який футболіст провів на полі, він заробив в одному з моментів попередження та кілька разів підключався до атак нашої збірної. Слід зазначити, що Денис не випадав з гри, що не може не радувати.

У підсумку матч закінчився перемогою українців 2:0. Другий гол в матчів забив Євген Селезньов.

Читайте ще - Чорногорія перемагає Україну. Селін грає всі 90 хвилин

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter