У Полтаві роздавали безпритульних собак та котів (+фото)

Новини
Олег Дубина17 серпня 2013 о 14:031587 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві роздавали безпритульних собак та котів (+фото)
Деякі дволапі знайшли своїх господарів (фото Олега Дубини)У Сонячному парку охочі могли стати господарями чотирилапих друзів
Сьогодні, 17 серпня у Сонячному парку відбулася традиційна акція "Візьми щастя в дім!", приурочена до Міжнародного дня безпритульних тварин, який кожного року відзначається 16 серпня.

До речі, нещодавно журналісти дізнавалися думку полтавців щодо безпритульних тварин.

Починаючи з 11 години ранку полтавці та гості міста приходили до парку за своїми майбутніми чотирилапими друзями, а деякі люди приносили тварин, за якими не можуть доглянути самі.

Слід зазначити, що із кожним новим господарем  укладався договір, аби гарантувати, що чотирилапий не повернеться знову на вулицю.

- Головна проблема - безвідповідальність людей, - говорить Анжела Ломанова, директор правління ПОЗ БО "Право на життя". - Те, що на вулиці є безпритульні тварини - вина тих, хто їх туди викинув. Безглуздо скаржитися, якщо людина сама створює подібну ситуацію.



Читайте ще - У Полтаві перехожі годину дивилися на страждання отруєного собаки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter