Вєрка Сердючка виступила та зняла корону перед земляками в Сорочинцях

Сорочинський ярмарок
Ніна Король22 серпня 2013 о 09:431828 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вєрка Сердючка виступила та зняла корону перед земляками в Сорочинцях
Учора вперше Сердючка запалювала ярмарковий люд на Національному Сорочинському торжищі.


Із мамою вона відпрацювала концерт годину і 25 хвилин замість години! І впереше за багато літ улюблениця публіки зняла свою знамениту корону перед земляками.

Це передає наш позаштатний кореспондент Юрій Климченко.

– Співала багато пісень, усе наживо, багато з її репертуару були нові пісні, мало відомі, були й ті, що стали шлягерами, – розповідає Климченко.

Найвідоміша в Україні провідниця й учасниця Євробачення радувала людей своїми піснями. Ярмаркуючі не відпускали її, тож землячці ( а вона родом із Полтави) довелось іще 25 хвилин імпровізувати під гучні вигуки та аплодисменти глядачів.

Мама двічі спускалась до людей: роздавала листівки, повітряні кульки та автографи. Та усім, звісно, не вистачило.

Як розважали Гоголі ярмаркуючих, дивіться тут.

– Ми розраховували пару пісень почути  та й їхати додому, але яке там! Як глянули, скільки люду і вийти нікуди! А як запалювала Сердючка – не встоїш, ноги просяться в танок! – ділиться Юрій Васильович.



І Вєрка Сердючка, і її не менш відома мама жартували між піснями. А в кінці Сердючка зняла свою корону-зірку і залишила на сцені.

– Я знімаю корону, – промовилаСердючка.

Більше не поверталась – попрощалась із глядачами. Мама вже забирала корону зі сцени.

Перед Сердючкою виступали теж полтавки – Наталія Май та її доньки Олеся та Станіслава. Їх також публіка сприймала дуже тепло.

До теми: Вілкул купив у Сорочинцях липового меду та бубликів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter