Полтавці розповіли, чи дивляться серіали та телешоу (опитування)

Новини
30 серпня 2013 о 15:031304 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці розповіли, чи дивляться серіали та телешоу (опитування)
Журналісти «Кола» запитували жителів обласного центру чи люблять вони дивитись шоу та серіали.
Полтавці поділились  своїми телевподобаннями.

Полтавці розповіли, який ВНЗ найпрестижніший. Опитування



































































Валентина Костянтинівна:

– Дивлюсь серіали і люблю їх. Спостерігала за подіями, які відбувалися у «Силі» та «Шахерезаді». А ще дивилась усі частини і очікую нової «Роксолани», бо читала цей роман. Хочу сказати, що турецький варіант за колоритом та історично правдивіше відтворений. А наш, де Ольга Сумська грала, то він якийсь повітряний. Я люблю історичні серіали та фільми. Раніше ще фантастикою захоплювалася. Шоу теж іноді дивлюсь, але щоб дуже любила, то ні.
Зінаїда Федорівна:

– Я люблю більше турецькі серіали. У мене «1+1» цілий день увімкнений, там і дивлюсь їх. Ось уже продовження «Роксолани» має там початися, а ще «Силу» люблю. Раніше була більш зайнята, і не вистачало часу на всі серії «Роксолани», а зараз дивлюсь всі. Шоу люблю ті, що на «1+1» показують. Подобається ще «Пусть говорят». У вихідні переглядаю наші українські фільми, їх транслюють протягом дня практично.
Любов Іванівна:

– Серіали іноді дивлюсь. Зараз, приміром, іде «Сила. Повернення додому». А так часу дуже немає на телебачення. Є нині дуже цікаві шоу, наприклад, сімейні. Їх показують і на «1+1», і на «Інтері». У таких соціальних програмах вирішуються сімейні проблеми та надається допомога молоді. Такі шоу обов’язково потрібні. Адже молодь нині більше залежна від Інтернету та телевізора.
Олена:

– Починається новий сезон, і я очікую такі талант-шоу як «Україна має талант» та «Х-Фактор». Повинно з’явитися багато нових форматів програм, буде час, то дивитимусь і їх.
Оля:

– Серіали дивимось удома, а от шоу – ні. Нам подобається турецька «Роксолана». Бачили всі серії. Учора була програма про те, як знімався цей фільм. Дуже цікаво. А ось уже має транслюватися наступний сезон. Шоу нам не подобаються, вони якісь неправдиві.
Олена:

– Інколи дивлюся шоу, подобаються більше ті, в яких люди демонструють свої вміння, таланти. Люблю ще соціальні телешоу. Серіали теж можу переглядати. Мені подобається «Доярка із Хацапетівки».
Аліна Петрівна:

– Ні серіалів, ні шоу я не дивлюсь, у мене на те не вистачає часу. Тільки взимку серіали дивлюсь трішки. До вподоби більше вітчизняні кінострічки.
Сергій Вікторович:

– Я нічого не дивлюся, не люблю телевізор узагалі. Я займаюся мистецтвом.
Леонід Михайлович:

– Ні серіалів, ні шоу я не дивлюся. Не вистачає часу на це. Адже в мене дача, господарство. Тож не до цього. І навіть узимку, коли вільного часу більше, такого не дивлюся. Мені подобаються детективи, вони цікавіші, як на мене.
Не захотіла представитись:

– Та ні, не люблю я такого. Зараз взагалі по телевізору нічого подивитись.
Олександр:

– У мене немає телевізора, а в Інтернеті іноді дивлюся іноземні серіали.
Маріна:

– Якщо говорити про шоу, то я дивлюся «Україна має талант», «Х-фактор», «Голос країни», «Богиню шопінгу», «Зніміть це негайно», «Моду народу». Шоу талантів мені подобаються тим, що туди приходять люди різних вікових категорій, соціальних статусів, вони демонструють свої здібності або ж лише вважають їх талантами. Іноді це добряче покращує настрій, приносить масу емоцій. Такі шоу, як «Богиня шопінгу», цікаві демонстрацією різного одягу, модних салонів та бутиків, модні критики дають доцільні поради щодо вибору належного одягу та образу взагалі. Серед серіалів мені подобається «Сила». До речі, їх дивлюся по телевізору, на відміну від фільмів. А ще люблю Gossipgirl та «Слід».
Юля:

– Я люблю серіали «Букiни», «Воронiни», «Лікар Зайцева», але в мене зараз мало часу. Дивлюся ще шоу «Х-фактор» та «Танцюють всi».
Костянтин:

– Телевізор зомбує. Не дивлюся його вже років п’ять. І не планую. Якщо й переглядаю щось на комп’ютері, то тільки фільми, науково-пізнавальні передачі і дуже рідко якісні та високобюджетні серіали, на зразок «Гри престолів».
Анна:

– У нас немає зомбоящика вдома, і ми не хочемо його купувати. Але коли я приїжджаю до батьків, то єдине, що можна подивитися із шоу – «Х-фактор», «Танцюють всі». Серіали не дивимося зовсім.
Сергій:

– Телевізор не дивлюся зовсім, бо захоплення та діяльність у реальному житті набагато цікавіші та корисніші.

Запитували Ольга Матвієнко та Юлія Корж

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter