У центрі Полтави відкрився львівський ринок (+ фото)

Новини
Олег Дубина30 серпня 2013 о 12:251721 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У центрі Полтави відкрився львівський ринок (+ фото)
Львівський ринок завітав до Полтави (фото Олега Дубини)Полтавці та гості міста мають можливість купити львівський мед, солодощі та каву
Сьогодні, 30 серпня поряд з театром Гоголя з'явилися сім дерев'яних торгівельних кіосків. Насправді це не нові магазини, а тимчасові торгівельні крамниці, в яких львівські підприємці продають свою продукцію.

Починаючи з 10-ї години почалася торгівля в трьох із семи крамниць. Інші не працювали, тому що в них були проблеми з електрикою.

До теми - Мер Львова відкриє Дні свого міста у Полтаві та прочитає лекцію

- Ми будемо продавати сир запечений, різноманітні ковбаси та шашлик, - розповідає Вікторія, продавець. - У нас навіть буде національна страва - банош, який виготовляють лише в Західній Україні. Вона в нас дуже популярна. Поки що не можемо повноцінно працювати, бо немає електрики. Все буде виготовлятися вручну.

Тим часом невелика черга утворилася біля кавової крамнички, яка окрім всього продавала ще й шоколад.

- Наша кава найсмачнішою буває тоді, коли її виготовляють на пісочку, - розповідає Галина, львів'янка. - Ми продаємо як натуральну каву, так і заварну.  Львів'яни напевно найбільші любителі кави серед жителів всієї держави. У нас в центрі є вісім кав'ярень та магазинів, в яких туристи полюбляють скуповуватися.

Окрім кави та страв полтавці могли купити мед та різноманітні солодощі. Інші торгівельні крамниці відкриються згодом.

Слід зазначити, що торгівля львів'ян буде тривати до понеділка, 2 вересня, включно. Не слід забувати, що подібні крамниці діють з 23 серпня поряд з ТРЦ "Екватор".



Читати ще - Центр Полтави на кілька днів перетвориться на Львів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter