"Полтава" - "Зірка" 0:0. Перша нічия полтавців в сезоні

Новини
Олег Дубина1 вересня 2013 о 10:47760 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Полтава" - "Зірка" 0:0. Перша нічия полтавців в сезоні
Момент гри (фото Олега Дубини)Підопічні Іллі Близнюка в більшості не змогли дотиснути кіровоградців


Вчора, 31 серпня у Полтаві на стадіоні "Локомотив" відбувся календарний матч першої ліги України, в якому "Полтава" приймала кіровоградську "Зірку".

Стартові хвилини гри пройшли у розвідці. Футболісти "Полтави" кілька разів наближалися на ударні позиції, однак захисники гостей діяли безпомилково. На 16 хвилині кіровоградці вибігли в небезпечну контратаку, яка завершилася прострілом з флангу Гонщика, однак Рудницький не зміг реалізувати свій момент. "Полтава" відповіла через хвилину. Фатєєв в останню мить став на заваді удару Скороходова.

До теми - Полтавські футбольні команди: один заліковий бал на чотирьох

Після стартової активності гра дещо заспокоїлася. Боротьба велася в основному в центрі поля. Незважаючи на цей факт, команди намагалися створювати небезпеку біля воріт один одного, і на 30 хвилині "Зірка" була у кроці від відкриття рахунку. Голкіпер господарів Кучинський невдало зіграв на виході, м'яч відскочив до Бурдіяна, який з близької відстані не зміг влучити по порожнім воротам. За десять хвилин до цього в одному з моментів Тимченко зазнав травми, через що передчасно залишив поле. Замість нього вийшов дебютант команди Хобленко, який раніше виступав за дублюючу команду київського "Динамо".

Футболісти "Полтави" не змогли розпечатати ворота гостей (фото Олега Дубини)Футболісти "Полтави" не змогли розпечатати ворота гостей (фото Олега Дубини)

В другій 45-хвилинці стався епізод, який мав всі шанси стати ключовим в усьому матчі. На 58 хвилині захисник "Зірки" Вадим Родіна у підкаті ззаду зірвав прорив Хобленка, за що через секунду побачив перед собою червону картку.

Підопічні Миколи Федоренка відійшли до своєї штрафної, наситивши оборону по максимуму. У підсумку, як не намагалися господарі забити переможний м'яч, - в них нічого не вийшло. Хоча шанси були. Наприклад Зозуля та Лугачов на двох створили два перспективні моменти, однак безпомилково діяв голкіпер "Зірки" Поштаренко.

Читайте ще - ФК «Полтава» позбулася двох гравців

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter