Футболіст "Ворскли" впевнений у виході збірної на чемпіонат світу

Новини
Олег Дубина5 вересня 2013 о 09:41600 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Денис Дедечко (фото football.ua)Денис Дедечко разом з національною збірною продовжує готуватися до найближчих матчів проти Сан - Марино та Англії
Вже завтра, 6 вересня на стадіоні "Арена Львів" наша національна футбольна збірна проведе свій календарний матч відбору на чемпіонат світу 2014 року проти збірної Сан-Марино, а вже через чотири дні у Києві в напевно головному для себе матчі року зустрінеться з англійцями.

Як відомо, у складі нашої команди є й один представник полтавської "Ворскли" - Денис Дедечко, який має великі шанси зіграти в найближчих матчах.

До теми - Півзахисник «Ворскли», можливо, зіграє проти збірної Англії

- Минулий матч проти збірної Ізраїлю я б оцінив на п'ять з плюсом, - розповів футболіст прес-службі ФФУ. - Особисто я не зауважив якихось проблем й провалів у грі. Ми тримали гру під контролем  і  якихось відвертих помилок чи непорозуміння між хлопцями не було. В усякому разі я не побачив. Вважаю, збірна рухається у правильному напрямку і все має бути добре.

Не оминув своєю увагою футболіст і найближчий матч проти збірної Сан-Марино.

- Звичайно, складно уявити собі, що ця команда з себе представляє. Тренерський штаб і наш аналітичний відділ розберуть стиль гри цієї команди і донесуть всю необхідну інформацію до нас. У будь-якому разі,  треба налаштовуватися серйозно, адже це − офіційний матч, в якому необхідно  набирати три очки. Неважливо з ким грати, треба налаштовуватися на 101 відсоток. У нашої команди є всі шанси поїхати до Бразилії. Це − реально.

Читайте ще - Кубок України: до Полтави знову приїде Кварцяний

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter