Фонд Павліченків відкрив у Полтаві ще одне футбольне поле

Спорт
11 вересня 2013 о 15:151508 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Фонд Павліченків відкрив у Полтаві ще одне футбольне поле
Фото надане прес-секретарем фонду Нове футбольне поле для міні футболу відкрили нещодавно на  території Полтавського техуніверситету.
На новому полі можна грати цілорічно.

– Відкривали спортивний майданчик урочистим перерізанням червоної стрічки ректор ПолтНТУ імені Ю. Кондратюка Володимир Онищенко та президент студентського парламенту Костянтин Репало. Вони ж забили перший почесний гол у нові ворота, – повідомила Анастасія Щербина прес-секретар "Фонду братів Павліченків".

На знак відкриття на новому полі відбувся футбольний матч на Кубок Ректора. У змаганнях брали участь команди: Полтавського нафтового геологорозвідувального технікуму, Миргородського художньо-промислового коледжу ім. В. Гоголя, команди факультетів технічного університету та професорсько-педагогічний склад.

Також в урочистостях взяли участь заступник голови Полтавської облради Володимир Марченко, директор департаменту освіти Полтавської обласної державної адміністрації Володимир Мірошниченко, а також виконавчий директор "Фонду братів Павліченків" Вадим Коблицький

Новий спортивний майданчик має стати центром для проведення головних футбольних подій не лише технічного університету, але й усієї Полтави.

Читайте також - Полтавщина у Польщі вразила своїми спортсменами-чемпіонами (+фото)

Для довідки:

Брати Палвіченки. Фото зі сайту fbp.poltava.uaБрати Палвіченки. Фото зі сайту fbp.poltava.ua

Полтавці Ростислав та Олег Павліченки – відомі банкіри України, засновники банку «Фінансовий Партнер», який за версією журналу "Форбс" очолив рейтинг банків, що в першому півріччі 2013-го року розвивалися найшвидшими темпами.

У 2008-му році брати заснували однойменну благодійну організацію «Фонд братів Павліченко». Щороку Фонд проводить низку спортивних і соціальних проектів для дітей-сиріт і дітей-інвалідів, спрямованих на розвиток соціально-адаптованої і соціально-активної особистості. А також підвищення рівня фізичної підготовки, зміцнення здоров’я, залучення дітей до регулярних занять спортом, активізації роботи спортивних секцій в школах-інтернатах. У щорічних всеукраїнських змаганнях «Футбольна родина» приймає участь понад 25 команд з усіх куточків України.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter