"Полтава" не змогла подужати "нафтовиків"

Спорт
Олег Дубина16 вересня 2013 о 13:00699 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
"Нафтовик" переміг "Полтаву" (фото Олега Дубини)Полтавська команда зазнала другої домашньої поразки в сезоні
У суботу, 14 вересня на стадіоні "Локомотив" відбувся календарний матч чемпіонату України серед команд першої ліги, в якому "Полтава" приймала "Нафтовик - Укрнафту".

Вже на старті матчу гості зловили полтавців на помилці та відкрили рахунок. Зозуля грудьми скинув м'яч Кучинському, але несподівано із-за його спини вискочив півзахисник гостей Владислав Зайчук та влучним ударом забив перший гол в матчі.

До теми - МФК Миколаїв — ФК «Полтава» 1:2: місцевий пес повеселив, а полтавці зняли прокляття

Гості після забитого м'яча відійшли в захист, стримували натиск господарів та за першої ж нагоди контратакували. Башлай мав непоганий момент, аби подвоїти рахунок, але в цьому епізоді надійно зіграв Кучинський. Полтавці також не сиділи склавши руки, але у нападі у них далеко не все ладилося.

Після перерви господарям таки вдалося зрівняти рахунок. Відзначився Олексій Хобленко. На жаль, для полтавців, фортуна цього вечора була не на їхній стороні.  За чотири хвилини до закінчення основного часу гри Леонід Бояринцев приніс перемогу "нафтовикам" -  2:1.

- Індивідуальна помилка на початку гри та безглуздий м’яч, котрий ми пропустили, вибили нас із колії, - зазначив після гри Ілля Близнюк, тренер господарів. -  Трішки перебудувалися. Тішить те, що було створено багато гольових моментів. Десь їх воротар виручив, десь не поталанило нам в якихось моментах в завершальній стадії фаз атак. Ми сьогодні грали, і переграли команду «Нафтовик», в бажанні, в фізичному стані футболістів, в створенні гольових моментів. Та нажаль ми програли цей матч через свої індивідуальні помилки.

Читайте ще - Футболіст київського «Динамо» переїхав до Полтави

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter