У Полтаві відкрилася виставка раритетних фотографій міста (+фото)

Новини
Олег Дубина18 вересня 2013 о 18:571296 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві відкрилася виставка раритетних фотографій міста (+фото)
Раритетне фотоСвітлини датовані 40-50-ми роками минулого століття та зображують довоєнний та післявоєнний час
Сьогодні, 18 вересня у Галереї мистецтв було як ніколи багатолюдно. Справа в тому, що полтавцям та гостям міста була представлена виставка унікальних фотографій, автором якої є відомий у Полтаві краєзнавець та колекціонер Євген Аничин. Її організаторами виступили громадська організація "Клуб Квітень", управління у справах сім'ї, молоді та спорту, управління культури виконавчого комітету міської ради та відділ у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації.

До теми - До Полтави привезли виставку картин зі Львова

- Історія завжди є важливою для майбутнього покоління, - говорить Валерія Пархоменко, керівник апарату обласної державної адміністрації. - Напередодні річниці визволення міста від німецько - фашистських загарбників хочеться згадати тих людей, які віддали власне життя заради перемоги. Ми всі повинні дбати про нашу історію, тому що хто її не пам'ятає - в того немає майбутнього.

Фотознімки та копії газет охоплюють період життя міста починаючи з початку 1940-х років та закінчуючи 1950-ми. На них можна побачити і портрети людей, і краєвиди міста, яке постраждало у часи воєнних лихоліть. Виставка працюватиме до 13 жовтня.



Читайте ще - Полтавцям показали унікальне фото 110-річної давності

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter