На благодійному концерті у Полтаві зірки презентували нові пісні (+ відео)

Відео
30 вересня 2013 о 12:211444 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На благодійному концерті у Полтаві зірки презентували нові пісні (+ відео)
Зірки популяних телепроектів приїхали на багодійний концерт з новими піснями.



Ірина Крістініна на благодійному концерті у ПолтавіІрина Крістініна на благодійному концерті у Полтаві


Учора, 29 вересня Стас Шурінс, Ірина Крістініна, Едуард Підлісний, Наталія Гордієнко,Рената Штіфель, Євгенія Тарайкович, Сано та London Hill співали наживо в Полтаві для хворої Марії Говорової.

Усі вони погодилися виступати без гонорару. Виручені гроші підуть нав лікування полтавки. Ініціатори, які допомагають зібрати для Марії кошти, стукали в усі двері. Але відгукнулися одиниці. Деякі відхрещувалися іншими справами. Після того, як дізналися, що їхати до Полтави згодилися зірки відомих українських телепроектів задарма, захотіли й собі приєднатися до благодійної акції, але вже було запізно.

- У минулому році я подарувала кошеня одному хлопцеві. Він зв'язався зі мною, говорить: "Наташа, у мене твоє кошеня, а чи не змогла б ти виступити за це?", - розповіла Наталія Гордієнко історію, як дізналася про благодійну ініціативу.

Концерт почався трішки із запізненням, але в кінці артисти компенсували  це додатковими піснями.

На концерті було кілька прем'єр. Ірина Крістініна подарувала полтавцям та хворій Маші власну пісню "Рани". Презентувала нову роботу Рената Штіфель. Вона виконала пісню "Счастливее всех". Стас Шурінс також привіз до Полтави прем'єру - "Водопад времени" та порадував полтавців новими варіаціями улюблених пісень.

Квитки на благодійний концерт коштували від 50 до 70 гривень. Організатори продали близько 900.  Збір коштів на лікування продовжують.

Фото з благодійного коцерту дивіться тут.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter