"Ворскла" - "Динамо": футбольний матч зі скандальним присмаком (+відео)

Спорт
Олег Дубина30 вересня 2013 о 18:381674 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Ворскла" - "Динамо": футбольний матч зі скандальним присмаком (+відео)
Олег Блохіну не сподобалася відповідь майора міліції, а київські фани кидали фаєра у полтавський вболівальників
Як відомо, вчора, 29 вересня на стадіоні "Ворскла" імені Олексія Бутовського відбувся матч української Прем'єр - ліги, в якому полтавська "Ворскла" зустрілася з київським "Динамо". Гра завершилася бойовою нічиєю 2:2. Детально про матч ви можете прочитати в цьому матеріалі, а поки що детально зупинимося на навколофутбольних моментах гри.

До теми - Ворсклянин Олександр Матвєєв: «Футбол – це життя». Інтерв'ю

Гарячий привіт від київських вболівальників



Київський сектор (фото Олега Дубини)Київський сектор (фото Олега Дубини)

Про "велике та палке" кохання між ультрас Полтави та Києва складають легенди, однак цього разу полтавці вели себе набагато цивілізованіше за столичних гостей, яких на гру приїхало близько п'яти сотень. Саме із-за цієї причини протягом дня місто було наповнене працівниками правопорядку, яких можна було побачити і на стадіоні, і поза ним. За традицією, на стадіоні після першого пропущеного м'яча ультрас "Динамо" влаштували яскраве фаєр-шоу, яке продовжилося і після перерви. Його апогеєм став запуск фаєрів на сусідні сектори, де розташовувалися полтавські вболівальники.

Полтавська міліцій на секторіПолтавська міліцій на секторі

Один із вогняних зарядів пролетів лише у лічених сантиметрах від голови молодого хлопця. Окрім цього київські ультрас спалили кілька ворсклянських шарфів. Що ж стосується правоохороних органів, то наприкінці гри вони навіть зайшли на протилежну від центральної трибуну, аби не допустити безладів.

Фаєр летить у людей (фото Олега Дубини)Фаєр летить у людей (фото Олега Дубини)

Гарячі пристрасті у перерві

Доки футболісти та вболівальники переводили подих після першого тайму, у міжтрибунному приміщенні розгорілися не дитячі пристрасті. Представники столичної команди на чолі з Олегом Блохіним намагалися пройти до кімнати арбітрів (чи туалету, який знаходився поруч), однак були зупинені представниками міліції. Відбулася словесна перепалка між Олегом Блохіним та майором міліції, в якій ніби то представник правоохоронних органів образив тренера. Окрім цього, як записав головний арбітр гри Віталій Годулян у протоколі матчу: "в перерві гри адміністратор «Динамо» Олександр Чубаров нецензурними виразами образив головного арбітра матчу".

Олег Блохін (фото Олега Дубини)Олег Блохін (фото Олега Дубини)

- Майор міліції послав мене на три букви і назвав на «ти», - заявив головний тренер "Динамо" після матчу. - Я вперше у своєму житті з таким зіткнувся. Я йому відповідаю: «Вибачте, я ж Вам не «тикаю». Майор міліції, це ж представник влади і посилає мене: «Іди туди!» Що значить «йди туди»?



Біляші для Блохіна

Як тільки прозвучав фінальний свисток тренер "Динамо" Олег Блохін попрямував у підтрибунне приміщення. Саме в цей час в його напрямок полетіли різні речі (не скляні) та ... недоїдені біляші. У Полтаві це напевно перший випадок, коли у суперників полетіли хлібобулочні вироби:)

Той самий біляш (фото Олега Дубини)Той самий біляш (фото Олега Дубини)

- Добре, що хоч не пляшка горілки, - зазначив після матчу тренер. - Треба було пляшку горілки і біляш, щоб закусити. А з чим, до речі, був біляш? ..

Полтава підтримує Львів

Місцеві фани (як, до речі, і київські) відреагували на відсторонення "Арени Львів" від міжнародних матчів на довготривалий термін червоно-чорними стягами УПА та банером. Щодо останнього, то полтавці порівняли міжнародну футбольну федерацію з комунізмом.

Фото Олега ДубиниФото Олега Дубини

Читайте ще - Кубок України: «Ворскла» їде до Тернополя

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter