На Полтавщині недалеко від залізниці знайшли непритомну жінку з пораненим обличчям

Область
7 жовтня 2013 о 11:561397 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту dt.ua У ніч з суботи на неділю (5-6 жовтня) в Гребінці знайшли жінку з пораненим обличчям.
Непритомну помітили перехожі, які повідомили про це у місцевий райвідділ міліції. Потерпілу  доставили в реанімацію районної лікарні. У самому місті ходять чутки, що цю жінку зґвалтували. Ще одна з версій – сімейні чвари.  Проте, що ж насправді сталося із нею, наразі з’ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, на минулих вихідних на Полтавщині грибники заблукали в лісі

- 6 жовтня о 1-й годині до Гребінківського райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевих жителів, – говорить Алла Квіта, речниця Полтавської обласної міліції. – Перехожі розповіли, що виявили на вулиці непритомну жінку. Вона лежала за 30 метрів від залізничних колій по провулку Пирятинському. На обличчі 32-річної жінки – рани, схоже що вона ударилася об бруківку.  Одяг на ній цілий. Попередньо відомо, що вона вже прийшла до тями, але говорить погано. Стверджувати  зґвалтована вона чи ні, ще рано. Адже ще не провели відповідне дослідження. Міліція проводить перевірку. Порушено кримінальне впровадження за частиною 1 статті 122 ККУ (тілесні ушкодження середньої тяжкості).

Місцева жителька Катерина розповіла, що у неділю на тому провулку бачила величезну калюжу крові та кілька автомобілів МВС.

Читайте також - Вбивство під Полтавою: один труп закопали на цвинтарі, інший залишили біля залізниці

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter