Вбивство під Полтавою: один труп закопали на цвинтарі, інший залишили біля залізниці

Ситуація
Надія Труш12 вересня 2013 о 10:502026 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вбивство під Полтавою: один труп закопали на цвинтарі, інший залишили біля залізниці
На Полтавщині розкрили два вбивства. Одне з них – річної давності.


Обидва випадки сталися у Пирятині. Підозрюваних затримали, досудове розслідування.

фото з сайту www.pravda.lutsk.ua фото з сайту www.pravda.lutsk.ua 

–  На початку серпня 2013 року по станції Пирятин поблизу залізничної колії у лісосмузі знайшли труп чоловіка. – розповідає подробиці Наталія Сайкіна, помічник начальника по взаємодії з громадськістю та ЗМІ лінійного відділу міліції на станції Полтава. – Коли міліціонери оглянули місце події, встановили, що загинув потерпілий від ножового поранення в область серця. Загиблим виявився 54-річний безхатько з Прилуцького району.

До теми – чоловіка зарубали косою у п’яній сварці на Полтавщині.

Як виявилося, чоловік загинув від рук товариша, з яким під час спільного розпиття спиртного виникла сварка. 48-річний раніше засуджений житель Пирятину під час сварки вихопив ніж та наніс смертельне поранення товаришу.

Убив через ревнощі і закопав на кладовищі

Під час розкриття цього злочину правоохоронці отримали інформацію про ще одне вбивство, яке було скоєно іншим чоловіком ще 2012 року. Причина цього злочину – також сварка. Цього разу через ревнощі.

До теми – на Полтавщині сталося подвійне вбивство.

– Під час слідчих дій затримали раніше засудженоно 32-річний мешканця Пирятину. – говорить Наталія Сайкіна. – Ще у липні минулого року в будинку, розпиваючи алкогольні напої, під час сварки на ґрунті ревнощів затриманий вбив свого 32-річного знайомого. А щоб приховати злочин, зловмисник закопав тіло жертви на місцевому кладовищі.

До теми – полтавець убив співмешканку, а потім хотів вчинити самогубство.

Підозрювані наразі перебувають у слідчому ізоляторі, як повідомив Андрій Мельниченко, начальник Управління МВС України на Південній залізниці. За частиною1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Правоохоронці проводять слідчі дії щодо встановлення усіх обставин цих злочинів.

Читайте

Чоловік з патронами та наркотиками у кишенях розпивав алкоголь на полтавському вокзалі

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter