На Полтавщині школярі, провчившись місяць, пішли на канікули

Область
8 жовтня 2013 о 14:381395 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту ukr.obozrevatel.com У Полтавській області деякі школярі уже пішли на осінні канікули.
Завчасний відпочинок почався у Шишацькому та Лубенському районах. Вихованці навчальних закладів цих шкіл не відвідують занять з понеділка, 7 жовтня.

До теми - Полтавці просили у віце-прем’єра права закривати школи без думки громади

– З 7 жовтня учні деяких шкіл нашої області пішли на канікули, – розповілаГалина Власюк, заступник директора Департаменту освіти Полтавщини. – Адже, відповідно до діючого законодавства, органи місцевого самоврядування самостійно можуть вирішувати щодо термінів канікул. На канікули пішли школярі Шишацького, а ще  збиралися  у Лубенському районах.  З чим це пов’язано я сказати не можу.

Причина ранніх канікул – економія коштів на опалення

– У нашому районі раніше на канікули пішли окремі школи – всього чотири, – зазначила Юлія Білокінь, начальник відділу освіти Лубенської райдержадміністрації. – Вони на відпочинку з 7 жовтня по наступний понеділок, 14 жовтня. До такого рішення прийшли з метою економії (опалення, – автор).

На Шишаччині канікули можуть затягтися на два тижні

Читайте також - Дмитро Табачник дав добро на існування школи на Червоному Шляху в Полтаві

– У нашому районі всі школи без виключення пішли на канікули з 7 жовтня, – говорить Наталія Короваєва, очільниця відділу освіти Шишацької РДА. – Як і минулі роки, це пов’язано з економією під час опалювального сезону. Поки що діти пішли на тиждень, але, в результаті, думаю, продовжимо на два. Варіантів відпрацювання кілька, усі вони зазначені в наказі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter