Дмитро Табачник дав добро на існування школи на Червоному Шляху у Полтаві

Ситуація
Ольга Матвієнко18 вересня 2013 о 16:081401 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
www.epochtimes.com.ua За результатами перевірки філії школи № 12 у селищі Червоний Шлях комісією ДІНЗ Міністр освіти та науки України Дмитро Табачник рекомендував відновити роботу закладу.


Про це повідомила прес-служба Міністерства освіти та науки.

– Враховуючи результати перевірки і зустрічі працівників Міністерства освіти і науки України та Державної інспекції навчальних закладів з батьками, Міністр Дмитро Табачник звернувся з відповідними листами до Голови  Полтавської обласної державної адміністрації та прокурора Полтавської області щодо притягнення до відповідальності посадових осіб, з вини яких були допущені порушення вимог законодавства і прав дітей на здобуття освіти, – йдеться у повідомленні.

Міністр також звернувся до Голови Полтавської облдержадміністрації з проханням розглянути можливість відновлення роботи цього навчального закладу або створення нової школи в селищі Червоний Шлях, що є необхідним у зв’язку із збільшенням у мікрорайоні кількості дітей дошкільного та шкільного віку.

Дмитро Табачник ще раз закликав місцеві органи влади вивчати реальний стан справ, прислуховуватися до думки батьківської громадськості та дбати про права дітей на якісну освіту.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter