На Полтавщині чоловік бив кохану, поки та не померла

Область
Надія Труш10 жовтня 2013 о 10:20957 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік бив кохану, поки та не померла
У Кременчуці біля одного із житлових будинків знайшли мертву 35-річну жінку. Як виявилося, жінка загинула від рук чоловіка, з яким проживала.


фото www.mukachevo.netфото www.mukachevo.net

Наразі слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

– Вбита мешкала неподалік будинку, біля якого її знайшли, – повідомила прес-служба УМВС в Полтавській області. – Повідомлення про те, що сталося, міліціонерам надійшло учора, 9 жовтня, близько 7 години ранку. В ході розслідування виявилося. Що жінку убив 30-річний співмешканець.

Пара, за словами обласних міліціонерів, характеризувалася з негативної сторони. В родині постійно виникали сварки, бійки, пара вживала алкоголь.

– Того дня чоловік потерпілої побив її до смерті і, намагаючись приховати сліди злочину, відвіз тіло подалі від дому та викинув біля гуртожитку. – йдеться на сайті обласних міліціонерів. – Лише на ранок бездиханне тіло жінки виявили випадкові перехожі. Своєї вини останній не заперечував.

Читайте ще

Вбивство на Полтавщині: один труп закопали на цвинтарі, інший залишили біля залізниці

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter