"Біличанка" - "Ніка-ПНПУ" 1:1: полтавки відібрали очки у чинних чемпіонок

Спорт
Олег Дубина11 жовтня 2013 о 18:19796 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
"Ніка" мала шанс перемогти "Біличанку" (фото Олега Дубини)Підопічні Сергія Ягодкіна зуміли нав'язати свою гру суперницям
Сьогодні, 11 жовтня у Києві в спортивному комплексі "НПУ-Арена" відбувся матч грандів вітчизняного жіночого футзалу. Коцюбинська "Біличанка" на власному майданчику приймала полтавську "Ніку".

До теми - Полтавські футзалістки забили у ворота суперниць 21 м'яч (+фото та відео)

Протистояння цих команд  має довгу історію, але навіть не вона вражає простого вболівальника. Головна особливість  - це кількість вітчизняних чемпіонських титулів Незалежної України, які на двох здобули команди. А це, до речі, 18-ть з 19-ти можливих!

Сама гра проходила на зустрічних курсах. Полтавки першими пропустили після розіграшу штрафного, однак після перерви зібралися та зуміли зрівняти рахунок. М'яч після удару Валерії Єрмоленко влучив точнісінько у кут воріт господарок.

- За двадцять секунд до закінчення гри у нас був шанс вирвати перемогу, однак Юлія Дударчук не зуміла реалізувати призначений 10-метровий, - розповідає Євгенія Шаповал, гравець "Ніки". - Ми весь матч повністю відбігали, всі зіграли добре. На майданчику була рівна гра у виконанні футзалісток обох команд. Ми могли як перемогти, так і програти, але нічия - хороший результат.

Свій наступний матч "Ніка" проведе на початку листопада. На спортивному майданчику педагогічного університету полтавки прийматимуть дніпропетровську "Злагоду-Олімп".

Читайте ще — В минулому сезоні полтавська «Ніка» здобула срібні нагороди чемпіонату України

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter