Полтавець "перетворився" на жінку, аби їздити у потязі безплатно

Новини
Надія Труш11 жовтня 2013 о 10:171548 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець "перетворився" на жінку, аби їздити у потязі безплатно
Полтавці масово підробляють проїздні посвідчення та документи, аби не платити за користуваня залізничним транспортом.


фото ridna.ua фото ridna.ua

Майже щотижня працівники лінійного відділу міліції на станції Полтава спільно з працівниками залізниці вилучають у полтавців підробні – пенсійне або посвідчення «залізничника». Трапляються навіть випадки, коли чоловіки «перетворюються» на жінок, аби лише безоплатно їздити у  приміських потягах.

– Останній випадок приголомшив усіх – повідомила Наталія Сайкіна, помічник начальника лінійного відділу на станції Полтава по взаємодії зі ЗМІ. – Чоловік придбав квиток по пенсійному посвідченню, яке було виписане на жінку. У посвідченні було вказано «Галина Григорівна 1945 року народження», але на фото була не справжня власниця. А чоловіка приблизно років 40-45. Порушником, який користувався чужим посвідченням, 38-річний полтавець.

До теми – іменні залізничні квитки будуть дійсні і з помилками.

– Я думав, що ніхто не звернить увагу на ім’я, – так свій вчинок пояснював чоловік міліціонерам.

За скоєне полтацю «світить» штраф 700 гривень, за використання підробленого посвідчення.

Випадок занесено до до єдиного реєстру та розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків їх збут, використання підроблених документів».

Читайте

Оновили розклад потягів, що їздять через Полтаву (графік поїздів дальнього сполучення)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter