Полтавець заради взуття пограбував магазин та покинув кохану

Новини
Надія Труш15 жовтня 2013 о 12:301133 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець заради взуття пограбував магазин та покинув кохану
Полтавець, коли його кохана дівчина приміряла собі взуття, вирішив й собі зробити обновку. Обравши кросівки до смаку – вкрав їх.


На вихідних у одному із магазинів взяття у Київському районі міліції вкрали пару дорогого взуття. Працівники торгового центру побачили біля одного із стелажів порожню коробку від нового взуття та ношені чоловічі туфлв поруч.

Старе взуття і крадені кросівки. фото mvs.gov.uaСтаре взуття і крадені кросівки. фото mvs.gov.ua

– Виявилося, що нове взуття забрав та залишив старе 19-річний хлопець, який разом із дівчиною був у магазині. – йдеться на сайті обласних міліціонерів.

Вкравши взуття, хлопець вийшов із магазину, залишивши там свою дівчину. Міліціонер, який прибув до торговельного закладу за кілька хвилин після виклику, під час з’ясування обставин дізнався, що у магазині щойно був хлопець, який швидко вийшов. Його ж дівчина, нічого не підозрюючи, ще наміряла собі обнову.

До теми – полтавець вкрав із кав’ярні стільці.

– На прохання міліціонера дівчина дала номер телефону свого хлопця, й після розмови з дільничним він повернувся до магазину та повернув вкрадене взуття. – йдеться на сайті УМВС в Полтавській області.

– Поки моя дівчина вибирала собі взуття, я також вирішив щось підібрати. Коли приміряв кросівки, зрозумів, що вони саме для мене. Оскільки дуже хотілось мати таке взуття, а грошей не було, вирішив вкрасти, – так пояснював свій вчинок полтавцець міліціонерам.

Наразі слідчим Київського райвідділу міліції за даним фактом розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Юнаку загрожує відповідальність у вигляді штрафу, виправних робіт на строк до 2 років або позбавлення волі на строк до 3 років.

Читайте

Полтавка намагалася винести ковбасу із магазину в рукавах

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter