Благодійний концерт у Полтаві: заради хворих дітей виступили Артем Лоїк та Іван Ганзера

Дозвілля
18 жовтня 2013 о 20:102785 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Благодійний концерт у Полтаві: заради хворих дітей виступили Артем Лоїк та Іван Ганзера
Сьогодні, 18 жовтня, у актовій залі кооперативного університету відбулося два благодійні концерти «Під крилами Янгола».


Артем Лоїк та Іван ГанзераАртем Лоїк та Іван Ганзера

На одній сцені співали Артем Лоїк (фіналіст «Україна має талант»), Іван Ганзера (переможець  першого «Голосу країни»), інші учасники різних  талант-шоу, а також полтавські колективи і солісти. Усі вони  виступили аби назбирати грошей на медичне обладнання (перфузор) для потреб онкологічного відділення Дитячої міської клінічної лікарні Полтави.

Перший концерт розпочався о 14.30 і тривав близько двох годин. Зал на 520 місць - заповнений менше ніж наполовину.

Під час першого концертуПід час першого концерту

- Очікуємо, що на вечірній концерт зійдеться більше глядачів, - говорить Сергій Гаврилюк, керівник проектів БО «Взаємопоміч». – Це має бути старша аудиторія, якраз всі з роботи зійдуться. Проте помічаємо, що ажіотаж на наші концерти уже на такий як раніше. Усе, мабуть, через недовіру людей. Нині багато благодійних організацій з’явилося, не всі вони звітуються, це і викликало у людей зневіру. Обладнання, яке збираємося придбати коштує близько 14 тисяч гривень. Навряд чи ми таку суму на збираємо, але сподіваємось на знижку. Купувати будемо у німецької фірми, з якою не вперше контактуємо. Думаю, уже за тиждень обладнання привезуть.

До речі, на концерті виступила юна виконавиця з Київщини. Вона, як і всі, зробила добру спаву, та одночасно здійснилась її мрія. Вона побачила, заспівала на одній сцені, й вживу поспілкувалася з кумиром – Артемом Лоїком.

ЗорянаЗоряна

- Я самоучка, ніде професійно вокалом не займалась, - говорить Зоряна Макаренко. – Проте неодноразово займала призові місця на вокольних конкурсах. Отримавши запрошення від організаторів, я погодилася. Адже якщо я якимось чином можу допомогти, чому б ні. Окрім того, тут сьогодні здійснилась моя мрія – ми спілкувались з Артемом Лоїком. Коли одного разу я побачила його на шоу, сама почала читати реп. Я хотіла сказати йому дякую, адже саме його творчість мене надихнула на це, проте так і не сказала. Але у мене ще є час.

До теми - На благодійному концерті у Полтаві зірки презентували нові пісні (+ відео)

Другий концерт розпочався о 18-й. Триватиме упродовж 3-х годин. Скільки вдасться назбирати благодійникам, читайте на "Коло" уже завтра, 19 жовтня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter