Полтавка Владлена залишилась на проекті «Кохання без кордонів», не дивлячись на сварку

Новини
18 жовтня 2013 о 11:421795 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Полтавка Владлена. Фото з сайту s1.tchkcdn.com. Учора, 17 жовтня, на каналі «1+1» показали черговий випуск шоу «Кохання без кордонів».
Учасниця з Полтави Владлена продовжує брати участь у проекті, не дивлячись на сварку з Марком-Ентоні, за кохання якого приїхала  боротися до Канади.

Нагадаємо, що на проекті була ще одна полтавка. Вона покинула шоу.

Полтавку Владлену цього разу  герой повів на побачення до Ніагарського водоспаду. Правда, воно не склалося. Владлена дізналась про поцілонок Марка з іншою учасницею Олею, тож приревнувала героя. Тому замість приємного проведення часу Марк слухав претензії полтавки. Після чого зробив висновок, що йому з Владою у сімейних стосунках  буде складно. Незважаючи на це, додому Марк відправив не Владлену, а ще одну її суперницю Аллу.

Нагадаємо, у  романтичному реаліті шоу 4 герої, які мають українські коріння, але живуть за кордоном, шукають свою половинку з рідної країни. Серед них три чоловіки та одна дівчина. Бажаючі підкорити їхні серця українці надіслали їм своє фото та листа. У першій частині програми кожен  головний герой обрав собі 5-ку кращих, які і приїхали до них налагоджувати стосунки. Поетапно з кожної п’ятірки хтось покидає проект.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter