Дві полтавки стали учасницями нового шоу про кохання на «1+1» (відео)

Полтавці в українських шоу
16 серпня 2013 о 12:132218 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Дві полтавки стали учасницями нового шоу про кохання на «1+1» (відео)
Учора, 15 серпня, на телеканалі «1+1» стартував проект «Кохання без кордонів», який не обійшлось без участі жительок  Полтави.
У новому романтичному реаліті шоу 4 герої, які мають українські коріння, але живуть за кордоном, шукають свою половинку з рідної країни.

Фото з сайту www.1plus1.uaФото з сайту www.1plus1.ua Серед них три чоловіки та одна дівчина. Бажаючі підкорити їхні серця українці надіслали їм своє фото та листа. У першій частині програми кожен  головний герой обрав собі 5-ку кращих, на їхній погляд. До теми - Шоу «Голос. Діти»: юні полтавці можуть взяти участь у кастингу на другий сезон Зокрема, до 5-ки, яку визначив собі 35-річний житель Канади Марк Ентоні Малінос, увійшла 22-річна  дизайнер з Полтави Владлена. 22-річна Владлена (стопкадр з відеопрограми)22-річна Владлена (стопкадр з відеопрограми) Дівчина в сюжеті про себе розповіла, що раніше мала заможного кавалера, який подарував їй авто та квартиру. Лист Марку Ентоні полтавка написала російською мовою, тож він і його рідня нічого з того не зрозуміли, оскільки знають лише українську. Тому герой, разом  з мамою та бабусею, обрав її лише за зовнішністю. У 46-річного Василя Борсука, вдівця, який вже давно виїхав до Іспанії, серед обраних теж полтавка – 41-річна Оксана, біолог. Жінка має 14-річну доньку. З чоловіком розійшлась. У сюжеті про себе полтавка розповіла, що їй довелось відчути, що таке насилля в сім’ї. 41-річна Оксана (стопкадр з відеопрограми)41-річна Оксана (стопкадр з відеопрограми) Детальніше дивіться на відео (про Владлену на 1:03:50, про Оксану на 1:12:30) До теми - Полтавка Анюта Козирь перемогла в шоу «Холостяк», але своєї долі не знайшла (Інтерв’ю) Довідка «Кола»: Інформація про основних героїв, які шукають собі пару: Ігор Голубчик, 36 років, США (Чикаго). Медіамагнат, розлучений, шукає жінку, яка відповідатиме його статусу. Василь Борсук, 46 років, Іспанія. Успішний фермер, вдівець, шукає нове кохання. Марк Ентоні Малінос, 35 років, Канада. Ресторатор, не одружений, шукає ту, котра сподобається його бабусі. Тетяна Колесникова, 25 років, США (Сан-Франциско). 10 років тому виїхала з України, дантист, шукає чоловіка, схожого на її батька.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter