У полтавській електричці безхатько ледь не відкусив пальця пасажиру

Область
22 жовтня 2013 о 12:191177 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту ru.tsn.uaПоїздка нічною електричкою з Полтави до Гребінки для 33-річного чоловіка закінчилася травмою пальця.
Безхатченка, від якого неприємно пахло у вагоні, один із пасажирів хотів силою випхати до тамбуру. В результаті ледь не позбувся пальця.

Подія сталася у ніч з 18 на 19 жовтня. 33-річний житель Гребінківського району повертався з Полтави додому на вихідні. Їдучи електричкою «Полтава-Гребінка», по одній зі станції у його вагон зайшов безхатько.

Читайте також - Полтавець «перетворився» на жінку, аби їздити у потязі безплатно"

– Від безпритульного йшов неприємний запах, – повідомила Наталія Сайкіна, помічник начальника лінійного відділу на станції Полтава по взаємодії зі ЗМІ. – Пасажири попросили його вийти з вагону до тамбуру. Безхатько відмовився. Тоді до нього підійшов  33-річний чоловік, який хотів його силою випхати до тамбуру. Безпритульний чоловік натомість укусив його за пальця і утік.

По даному факту правоохоронці відкрили кримінальне впровадження за хуліганство. За медичною допомогою постраждалий звернувся в одну з лікарень Гребінки. З неофіційних джерел відомо, що у нього той палець і так був травмований.

- Безхатько добряче розкусив йому пальця, – розповів Сергій, свідок події. – Ще б кілька сантиметрів, і відкусив би зовсім. Таке враження, що по пальцю лезом пройшлись. У вагоні тоді було багато крові. Сам безхатченко на вигляд теж молодий, років 25-30. Він втік з потягу десь по зупинці «Федунка». Пораненому ж чоловікові по Миргороду викликали швидку, лікарі наклали йому шви.