Два легіонери "Ворскли" зустрілися з вболівальниками (+фото)

Новини
Олег Дубина24 жовтня 2013 о 09:28675 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Два легіонери "Ворскли" зустрілися з вболівальниками (+фото)
Футболісти роздали автографи (фото Олега Дубини)Йован Маркоскі та Адіс Яхович відповіли на запитання, роздали автографи та фотографувалися разом з фанами
Вчора, 23 жовтня у фірмовому магазині для вболівальників "зелено-білих" Fan & Play відбулася традиційна зустріч футболістів з фанами. На цей раз гостями святкового вечора стали два балканські легіонери "Ворскли" - македонець Адіс Яхович та серб Йован Маркоскі, який пришов разом зі своїм маленьким сином Симоном.

До теми - Ворсклянин відзначився забитим м'ячем за збірну Македонії

Так як новачок команди поки що ще не дуже знає російську, не говорячи вже про українську, таким собі перекладачем на зустрічі був Йован.

- Адаптація в клубі пройшла нормально, - розповів Адіс Яхович. - І база, і клуб найкращого рівня. Подобається український борщ. Ми будемо боротися за місце в єврокубках. Раніше я вже виступав в Лізі Європи, коли грав за "Сараєво". На відміну від швейцарського чемпіонату ми тут більше бігаємо і трішки по жорсткіше граємо.

Адіс Яхович з фанаткою (фото Олега Дубини)Адіс Яхович з фанаткою (фото Олега Дубини)

Не обійшли футболісти стороною і свого майбутнього суперника, з яким полтавці зустрінуться вже незабаром.

- Підготовка до майбутньої  гри з "Дніпром" нічим від попередніх не відрізняється, -  говорить Йован Маркоскі. - Ми будемо старатися, аби ви, вболівальники, у підсумку були нами задоволені. Буде добре, якщо у підсумку проб'ємося до Ліги Європи, але у нас ще попереду багато матчів.  Ми краще граємо на виїзді, чим вдома тому, що нам краще вдається грати другим номером.



Читайте ще - «Ворскла» — «Динамо» 2:2: втрачена перемога на останніх секундах

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter