Реклама на квитках у Полтаві: думка влади

Новини
Надія Труш28 жовтня 2013 о 12:061013 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Реклама на квитках у Полтаві: думка влади
Рекламу на квитках у громадському транспорті Полтави можна розміщувати цілком на законних засадах.


Так пояснюють нововведення у відділі з питань транспортних перевезеньта зв’язку Полтавської міськради. Якщо перевізник виграв тендер і дотримується усіх вимог – має право використовувати квитки як так звані інформаційні листівки.

На квитках у громадському транспорті Полтави пропонують розміщувати рекламуНа квитках у громадському транспорті Полтави пропонують розміщувати рекламу

– Мені нічого про таке нововведення не відомо, але я не думаю, що це щось незаконне, – переконаний Юрій Хоменко, головний спеціаліст відділу з питань транспортних перевезень та зв'язку Полтавської міськради. – Якщо перевізник виграв тендер і виконує усі взяті на себе забов’язання з перевезення, то він має повне право налагодити таку послугу, як реклама на квитках у громадському транспорті. Можливо, якась фірма, яка займається розповсюдженням реклами, запроповувала фірмі-перевізнику пропозицію своїх послуг.

За словами Юрія Хоменка, погоджувати рішення щодо розміщення реклами на квитках, перевізник не забов’язаний.

– У законі немає такого положення, яке б забов’язувало повідомляти про це управліня з питань транспортних перевезень та зв'язку. – каже Юрій Хоменко. – Тобто погоджувати не обов’язково. Перевізник ж не порушує ніяких умов договору.

На спеціалізованих рекламних сайтах можна знайти статистику щодо вигідності розміщувати рекламу саме на квитках. Адже таким чином інформацію побачить чимало людей, що користуються громадським транспортом. На противагу цьому, можна знайти й несхвальні відгуки. Дехто скаржиться, що зайва інформація на квитку відволікає увагу. Такі послуги уже діють у Донецьку.

Тож, уже незабаром, квитки у громадському транспорті місті стануть яскравішими від розмаїття реклами. До речі, у Полтаві знайшли ще один цікавий спосіб рекламування – на асфальті. Однак така реклама незаконна, її замальовують фарбою та шукають порушників.

Нагадаємо, минулого року у Полтаві встановили 900 дошок, на такому «полі для реклами» безоплатно могли подати оголошення  жителі будинків, у під'їздах яких вони розміщені. Проте ідея звільнити місто від несанкціонованої реклами не прижилася.

Читайте також

У Полтаві зупинку громадського транспорту "переназвали" на честь Євро-2013 (фотофакт)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter